Θέλει συνάντηση για τον Βοτανικό ο Δήμος Αθηναίων

Ο Κώστα Μπακογιάννης φέρεται να επιθυμεί συνάντηση με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού πριν αναλάβει τα ηνία του Δήμου Αθηναίων, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους το θέμα της κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό.
10/06/2019 • 07:11
Η μακέτα του Βοτανικού
  • shares
Ο Κώστα Μπακογιάννης φέρεται να επιθυμεί συνάντηση με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού πριν αναλάβει τα ηνία του Δήμου Αθηναίων, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους το θέμα της κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων θέλει να έχει συνάντηση μετά τις βουλευτικές εκλογές με τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να τεθεί επί τάπητος το θέμα του Βοτανικού και να συμφωνηθεί το πλαίσιο πάνω στο οποίο θα κινηθούν Δήμος και Παναθηναϊκός τους επόμενους μήνες.

Πρόθεση του Μπακογιάννη είναι να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος και να τρέξουν οι εξελίξεις από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όταν και αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα. Οι “πράσινοι” από την πλευρά τους θέλουν να υπάρξει μέχρι τότε συμφωνία μεταξύ όλων των εμπλεκομένων, έτσι ώστε να τελειώσει θετικά το θέμα και να προχωρήσει η κατασκευή του νέου γηπέδου και των υπολοίπων εγκαταστάσεων το συντομότερο. Στις επαφές των επομένων εβδομάδων θα ξεκαθαρίσει το θέμα του γηπέδου μπάσκετ, για το να θα κατασκευαστεί σε διπλανό οικόπεδο ή στο ίδιο με ταυτόχρονη μείωση της χωρητικότητας του ποδοσφαιρικού γηπέδου. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/07/2019 • 08:39

Ματς έντονων προκλήσεων σε Τσεχία, Ολλανδία και το Λιγκ καπ Σκωτίας

Δύσκολο το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Τσάμπιονς λιγκ και σε μια έδρα έντονης πίεσης για κάθε φιλοξενούμενο. Καλά παιχνίδια περιμένουμε, νωρίς στην Σαϊτάμα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Τσέλσι και πιο αργά στο Αϊντχόφεν