Αυτόν τον αμυντικό χαφ θέλει ο Παναθηναϊκός (infographic)

Το novasports.gr αποκαλύπτει το προφίλ του αμυντικού χαφ που θέλει να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός αυτό το καλοκαίρι.
0
Νίκος Τζουάννης
09/06/2019 • 16:03
Ο Νίκος Νταμπίζας
  • shares
Το novasports.gr αποκαλύπτει το προφίλ του αμυντικού χαφ που θέλει να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός αυτό το καλοκαίρι. 

Ο Νίκος Νταμπίζας δέχεται αρκετές προτάσεις για τη θέση του αμυντικού μέσου και ήδη υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει, όπως αυτή του Κύπριου Φάνου Κατελάρη, ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής των Πράσινων ψάχνει προσεκτικά στη μεταγραφική αγορά για να βρει τον "εκλεκτό" της μεσαίας γραμμής. 

Ο Νταμπίζας επιθυμεί ο κεντρικός μέσος που θα αποκτηθεί να έχει καλά αθλητικά προσόντα και πολλά τρεξίματα, ενώ είναι απαραίτητη προϋπόθεση να έχει πολύ καλό ποσοστό στη μεταβίβαση της μπάλας. Το ιδανικό για τους Πράσινους θα ήταν ο αμυντικός χαφ που θα αποκτηθεί να έχει ένα ποσοστό κοντά στο 85% στις επιτυχημένες πάσες. 

Παράλληλα ο Νίκος Νταμπίζας έχει τονίσει στις διάφορες συζητήσεις που έχει με μάνατζερ πως οι παίκτες που προτείνονται θα πρέπει να είναι μέχρι 30 χρόνων και χρειάζεται να έχουν μεγάλη συμμετοχή την τελευταία τριετία στις ομάδες τους. Αναφορικά με το συμβόλαιο που μπορούν να προσφέρουν οι Πράσινοι, το novasports.gr σας είχε ενημερώσει πως το Τριφύλλι έχει τη δυνατότητα να δώσει μέχρι 200.000 ευρώ ετησίως. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία