Ενημερώθηκαν οι Πράσινοι για τις οφειλές

Ο Νίκος Νταμπίζας ενημέρωσε τους παίκτες του Παναθηναϊκού για την πρόθεση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να εξοφλήσει τη δόση Φεβρουαρίου μέσα στις επόμενες ημέρες.
0
Νίκος Τζουάννης
22/05/2019 • 19:50
Ο Νίκος Νταμπίζας
  • shares
Ο Νίκος Νταμπίζας ενημέρωσε τους παίκτες του Παναθηναϊκού για την πρόθεση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να εξοφλήσει τη δόση Φεβρουαρίου μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ ο τεχνικός διευθυντής των Πράσινων τόνισε πως η τελευταία δόση της εφετινής σεζόν αναμένεται να καταβληθεί πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. 

Πάντως δεν έγινε αναφορά σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και δεν υπήρξε καμία δέσμευση από την πλευρά του Νταμπίζα αναφορικά με την αποπληρωμή των οφειλών. Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού απλά ενημέρωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα με βάση την πληροφόρηση που είχε από τη διοίκηση του συλλόγου, ενώ πρόθεση των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι το επόμενο διάστημα να μπουν χρήματα και στους λογαριασμούς των - απλήρωτων εδώ και μήνες - υπαλλήλων. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.