Στη λίστα της Μπενφίκα ο Κούτρης

Ο Λεονάρντο Κούτρης φέρεται να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της μετεγγραφικής λίστας της Μπενφίκα, η οποία εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτησή του το προσεχές χρονικό διάστημα.
22/05/2019 • 11:35
Ο Λεονάρντο Κούτρης
  • shares
Ο Λεονάρντο Κούτρης φέρεται να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της μετεγγραφικής λίστας της Μπενφίκα, η οποία εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτησή του το προσεχές χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Record», οι «αετοί» της Λισσαβόνας αναμένεται να καταθέσουν πρόταση στον Ολυμπιακό για τον διεθνή Έλληνα μπακ, προκειμένου να αντικαταστήσουν τον Αλεχάντρο Γκριμάλντο, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από το «Ντα Λουζ» το προσεχές χρονικό διάστημα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση για τον Έλληνα παίκτη, με τον Ολυμπιακό να ξεκαθαρίζει πως θα τον παραχωρήσει μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά. 
Γράψτε το σχόλιο σας...

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, 20:30

Live
18/09/2019 • 09:34

Μεγάλα ματς σημεία "κλειδιά" σε Μαδρίτη, Παρίσι, Φάληρο και Ουκρανία

Ο Ολυμπιακός θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας και η Τόττεναμ την δυναμική μιας ομάδας που έχει κάνει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Η Γιουβέντους και η Ρεάλ έχουν τις συνθήκες να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από Παρίσι και Μαδρίτη, αντίστοιχα