Στη λίστα της Μπενφίκα ο Κούτρης

Ο Λεονάρντο Κούτρης φέρεται να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της μετεγγραφικής λίστας της Μπενφίκα, η οποία εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτησή του το προσεχές χρονικό διάστημα.
22/05/2019 • 11:35
Ο Λεονάρντο Κούτρης
  • shares
Ο Λεονάρντο Κούτρης φέρεται να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της μετεγγραφικής λίστας της Μπενφίκα, η οποία εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτησή του το προσεχές χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Record», οι «αετοί» της Λισσαβόνας αναμένεται να καταθέσουν πρόταση στον Ολυμπιακό για τον διεθνή Έλληνα μπακ, προκειμένου να αντικαταστήσουν τον Αλεχάντρο Γκριμάλντο, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από το «Ντα Λουζ» το προσεχές χρονικό διάστημα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση για τον Έλληνα παίκτη, με τον Ολυμπιακό να ξεκαθαρίζει πως θα τον παραχωρήσει μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/06/2019 • 09:48

Αγώνας με ενθουσιασμό στο Κάϊρο

H Αίγυπτος με τον ενθουσιασμό της μπορεί αν πετύχει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση. Το Κογκό απογοητεύοντας στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένο να πάει σε έναν ρυθμό αναζήτησης ουσίας.