Επιμένει η Μαρσέιγ για τον Κούτρη

Η διοίκηση της Μαρσέιγ φέρεται αποφασισμένη να κινηθεί για την απόκτηση του Λεονάρντο Κούτρη το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη ετοιμάζει την πρόταση που θα καταθέσει στον Ολυμπιακό για τον διεθνή αριστερό μπακ.
24/03/2019 • 10:16
Ο Λεονάρντο Κούτρης
  • shares
Η διοίκηση της Μαρσέιγ φέρεται αποφασισμένη να κινηθεί για την απόκτηση του Λεονάρντο Κούτρη το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη ετοιμάζει την πρόταση που θα καταθέσει στον Ολυμπιακό για τον διεθνή αριστερό μπακ. Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός αξιώνει περίπου επτά εκατομμύρια ευρώ, για την παραχώρηση του παίκτη, με τη γαλλική ομάδα να προσφέρει μέχρι στιγμής περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ. Οι Μασσαλοί είχαν ενδιαφερθεί και κατά το παρελθόν για τον Κούτρη, προσπαθώντας να τον αποκτήσουν ακόμα και με τη μορφή δανεισμού. Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να παραχωρήσουν κάποιον παίκτη, αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά. Δημοσιεύματα θέλουν τους Καμαρά και Σισέ να έχουν προκαλέσει και αυτοί από την πλευρά τους το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων, με τις εφετινές τους εμφανίσεις. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
18/06/2019 • 07:03

Ματς υπομονής στη Βραζιλία. Ρυθμός για γκολ σε Ρέϊκιαβικ, Ελσίνκι

Παιχνίδια τακτικής περιμένουμε αργά απόψε στο Κόπα Αμέρικα όπου Βραζιλία - κυρίως - και Περού έχουν προβάδισμα. Οι ισορροπίες θα έχουν εγκράτεια αλλά και πιθανές αυξομειώσεις στο ρυθμό των αγώνων του Ρέϊκιαβικ και του Ελσίνκι.