Προχωρούν τα έργα με γρήγορους ρυθμούς

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει σταδιακά η τοποθέτηση του στεγάστρου στην “Αγιά Σοφιά”, από την εταιρία που έχει αναλάβει το έργο.
24/03/2019 • 09:44
Η "Αγιά Σοφιά"
  • shares
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει σταδιακά η τοποθέτηση του στεγάστρου στην “Αγιά Σοφιά”, από την εταιρία που έχει αναλάβει το έργο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ιταλική εταιρία “Cimolai”, η οποία έχει αναλάβει το έργο, θα αρχίσει την τοποθέτηση κομμάτι κομμάτι, ώστε να αρχίσει να παίρνει την τελική της μορφή, η νέα έδρα της ΑΕΚ. 

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες της Ένωσης περιμένουν να ξεκινήσουν το προσεχές διάστημα και τα έργα για την υπογειοποίηση. Ο νέος δρόμος θα έχει μήκος 447 μέτρα και το υπόγειο μέρος του θα είναι 228 μέτρα. Ήδη, έχουν γίνει οι απαραίτητες μελέτες για τον συγκεκριμένο δρόμο, ο οποίος θα προβλέπει και ειδική λωρίδα για την είσοδο στην “Αγιά Σοφιά”, η οποία θα έχει πλάτος 22,3 μέτρα. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
16/06/2019 • 08:13

Ψυχολογικές δοκιμασίες για Ρόζεμποργκ Αλμπαθέτε και Παραγουάη

Νίκη ανάκαμψης θέλει απόψε η Ρόζεμπορκ. Υποδέχεται την φορμαρισμένη Βαλερέγκα και είναι βέβαιο πως θα χρειαστεί πάνω από ένα γκολ για να πάρει αυτό που θέλει. Περισσότερη τύχη έχει η Ίντερ Τουρκού, ενώ στο Κόπα Αμέρικα πιο σαφές είναι το αβαντάζ της Ουρουγουάης