Προχωρούν τα έργα με γρήγορους ρυθμούς

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει σταδιακά η τοποθέτηση του στεγάστρου στην “Αγιά Σοφιά”, από την εταιρία που έχει αναλάβει το έργο.
24/03/2019 • 09:44
Η "Αγιά Σοφιά"
  • shares
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει σταδιακά η τοποθέτηση του στεγάστρου στην “Αγιά Σοφιά”, από την εταιρία που έχει αναλάβει το έργο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ιταλική εταιρία “Cimolai”, η οποία έχει αναλάβει το έργο, θα αρχίσει την τοποθέτηση κομμάτι κομμάτι, ώστε να αρχίσει να παίρνει την τελική της μορφή, η νέα έδρα της ΑΕΚ. 

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες της Ένωσης περιμένουν να ξεκινήσουν το προσεχές διάστημα και τα έργα για την υπογειοποίηση. Ο νέος δρόμος θα έχει μήκος 447 μέτρα και το υπόγειο μέρος του θα είναι 228 μέτρα. Ήδη, έχουν γίνει οι απαραίτητες μελέτες για τον συγκεκριμένο δρόμο, ο οποίος θα προβλέπει και ειδική λωρίδα για την είσοδο στην “Αγιά Σοφιά”, η οποία θα έχει πλάτος 22,3 μέτρα. 
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΑΕΚ - ΝΠΣ Βόλος

Κυριακή 20 Οκτωβρίου, 19:30

Live
19/10/2019 • 08:08

Κερδίζει όποιος βάλει τα περισσότερα σε Μίντλεσμπρο, Φάληρο και Ντόρτμουντ

Προβάδισμα νίκης έχει ο Ολυμπιακός αντμετωπίζοντας την καλύτερη, έως τώρα, επίθεση του πρωταθλήματος! Αμφίρροπα με πιθανά όλα τα ενδεχόμενα σε Μίντλεσμπρο, Ντόρτμουντ, Αλκμάαρ και Μάδεργουελ. Βάσιμο το αβαντάζ για Έξετερ, Σουόνσι και Μπρίστολ Ρόβερς