Αυξημένο το ενδιαφέρον από το εξωτερικό

Προτάσεις για την παραχώρηση ποδοσφαιριστών της περιμένει το ερχόμενο καλοκαίρι η ΑΕΚ, καθώς ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για ορισμένους “κιτρινόμαυρους”.
24/03/2019 • 09:28
Ο Βασίλης Μπάρκας
  • shares
Προτάσεις για την παραχώρηση ποδοσφαιριστών της περιμένει το ερχόμενο καλοκαίρι η ΑΕΚ, καθώς ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για ορισμένους “κιτρινόμαυρους”. Πρώτος στη σχετική λίστα φέρεται να είναι ο Βασίλης Μπάρκας, ο οποίος παρακολουθείτε από ομάδες του εξωτερικού. Δημοσιεύματα θέλουν την ΑΕΚ να σκέφτεται το ενδεχόμενο να συμπεριλάβει τον παίκτη σε ενδεχόμενη κίνηση για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Εζέκιελ Πόνσε από τη Ρόμα, η οποία ενδιαφέρεται για τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή. 

Στη λίστα των ξένων ομάδων φέρεται να βρίσκεται και ο Μάρκο Λιβάγια, με ορισμένες ιταλικές ομάδες να έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Κροάτη επιθετικό της Ένωσης. Στη λίστα των παικτών, που έχουν προκαλέσει ενδιαφέρον ξένων ομάδων βρίσκονται επίσης οι Μιχάλης Μπακάκης, και Κώστας Γαλανόπουλος, με την πρωταθλήτρια Ελλάδος να ξεκαθαρίζει πάντως, πως θα παραχωρήσει ποδοσφαιριστές της μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά από τους ενδιαφερομένους. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
18/06/2019 • 07:03

Ματς υπομονής στη Βραζιλία. Ρυθμός για γκολ σε Ρέϊκιαβικ, Ελσίνκι

Παιχνίδια τακτικής περιμένουμε αργά απόψε στο Κόπα Αμέρικα όπου Βραζιλία - κυρίως - και Περού έχουν προβάδισμα. Οι ισορροπίες θα έχουν εγκράτεια αλλά και πιθανές αυξομειώσεις στο ρυθμό των αγώνων του Ρέϊκιαβικ και του Ελσίνκι.