Ολοκληρώθηκε το Ιατρικό Συνέδριο της ΑΕΚ

22/03/2019 • 15:46
Ολοκληρώθηκε το Ιατρικό Συνέδριο της ΑΕΚ.
  • shares
Έφτασε στο τέλος του την Παρασκευή το  2ο Ιατρικό Συνέδριο της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε με απόλυτη οργανωτική επιτυχία και περισσότερους από 250 συμμετέχοντες το 2ο Ιατρικό Συνέδριο της ΠΑΕ ΑΕΚ, στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ.

Στην 2η ημέρα της επιστημονικής διημερίδας μίλησαν κατά σειρά οι Federico Picchetti (Isokinetic Bologna), Xavi Linde Cot (Barcelona), Γιάννης Σταθάς (ΠΑΕ ΑΕΚ), Νίκος Πανταζής (επι σειρά δεκαετιών φυσιοθεραπευτής της Ένωσης), Δημήτρης Στεργιόπουλος, Νίκος Μαλλιαρόπουλος, Γιάννης Τριανταφυλλόπουλος, Ελένη Καπρέλη σχετικά με τον δύσκολο αθλητικό τραυματισμό στον πρόσθιο χιαστό και την αποκατάστασή του, με τον Παντελή Νικολάου, τον Άλκη Καλλιακμάνη και τον ιατρό της Μίντλεσμπρο, Louw Van Niekerk, να συντονίζουν τη συζήτηση των ομιλητών και των σύνεδρων.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, η επιστημονική και η οργανωτική επιτροπή του 2ου Ιατρικού Συνεδρίου και η συνδιοργανώτρια εταιρία AFEA Travel & Congress Services ευχαριστούν θερμά τόσο τους επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που συμμετείχαν στη διημερίδα, για το πολύ υψηλό επίπεδο των παρουσιάσεων και το πνεύμα συνεργασίας τους, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες για την ανταπόκρισή τους σε αυτή την προσπάθεια. Το Ιατρικό Συνέδριο της ΑΕΚ είναι ήδη θεσμός και στόχος όλων μας είναι να συνεχίσει να εξελίσσεται μέχρι την ημέρα που θα φιλοξενηθεί στην Αγιά Σοφιά.

Δείτε ΕΔΩ όσα συνέβησαν την πρώτη ημέρα της επιστημονικής διημερίδας».

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/06/2019 • 09:48

Αγώνας με ενθουσιασμό στο Κάϊρο

H Αίγυπτος με τον ενθουσιασμό της μπορεί αν πετύχει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση. Το Κογκό απογοητεύοντας στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένο να πάει σε έναν ρυθμό αναζήτησης ουσίας.