Ανεβαίνει η τιμή του Ελαμπντελαουί

Οι Σκωτσέζοι υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει τις απαιτήσεις του για την παραχώρηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί και πως η μετεγγραφή μπορεί να φτάσει ακόμα και τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ.
23/01/2019 • 10:55
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί
  • shares
Οι Σκωτσέζοι υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει τις απαιτήσεις του για την παραχώρηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί και πως η μετεγγραφή μπορεί να φτάσει ακόμα και τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Daily Record”, η διοίκηση της Σέλτικ είναι αποφασισμένη να αποκτήσει τον Νορβηγό μπακ, μέχρι το τέλος της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου και θα ξεκινήσει άμεσα επαφές με τον Ολυμπιακό, ώστε να βρεθεί η “χρυσή τομή”. Οι “ερυθρόλευκοι” τονίζουν πως δεν έχουν κάποια πρόταση μέχρι στιγμής για τον παίκτη και πως θα τον παραχωρήσουν μόνο αν ικανοποιηθούν οικονομικά. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/08/2019 • 08:42

Τα αουτσάϊντερ δίνουν ρυθμό σε Λευκωσία, Σέφιλντ και Σουίντον

Ο Άγιαξ είναι το φαβορί στην Κρήτη αλλά ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα με το πείσμα που θα τρέξει για να διεκδικήσει, κι ότι βγει. Πιο επιφυλακτικό το ματς στην Ρουμανία. Σε άλλο πνεύμα με προοπτική παραγωγικότητας στο Σέφιλντ και το γήπεδο της Ντέρμπι Κάουντι