Όλο το βάρος στην επιλογή στα χαφ

Η απροσδόκητη αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δημιούργησε αλυσιδωτές εξελίξεις, όπως ήταν λογικό, καθώς η ανάγκη άμεσης κάλυψης του κενού που δημιουργήθηκε είναι κάτι περισσότερο από δεδομένη. Το όλο θέμα είχε και μια μικρή συνέπεια σ’ αυτό που ήταν ο βασικός στόχος κι η πρώτη μεταγραφική προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Τον ποδοσφαιριστή που θ’ αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή
12/01/2019 • 22:43
Ο αντικαταστάτης του τραυματία Βέρνμπλουμ δε θα είναι ακριβώς ... αντικαταστάτης του
  • shares

Η απροσδόκητη αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δημιούργησε αλυσιδωτές εξελίξεις, όπως ήταν λογικό, καθώς η ανάγκη άμεσης κάλυψης του κενού που δημιουργήθηκε είναι κάτι περισσότερο από δεδομένη. Το όλο θέμα είχε και μια μικρή συνέπεια σ’ αυτό που ήταν ο βασικός στόχος κι η πρώτη μεταγραφική προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Τον ποδοσφαιριστή που θ’ αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή, εκεί που από τη Λιβαδειά λείπει και για το υπόλοιπο της σεζόν θα λείψει ο τραυματίας Πόντους Βέρνμπλουμ.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» κατόπιν των συζητήσεων που πραγματοποίησαν μεταξύ τους κατέληξαν πως αυτή πρέπει και θα είναι η κυριότερη μεταγραφή σ’ αυτή τη χρονική στιγμή, δεδομένου ότι αν πληροί τις αυστηρές προϋποθέσεις που απαιτούν οι ανάγκες της ομάδας, έχοντας διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές, τότε θα είναι ικανός ν’ αλλάξει την εικόνα και το παιχνίδι της ομάδας, αγωνιζόμενος σε μια από τις πλέον νευραλγικές θέσεις, στη μέση του άξονα του συνόλου. Είναι αυτός που συνδέει το αμυντικό κομμάτι με το αντίστοιχα επιθετικό κι εφόσον μπορεί να έχει στοιχεία δημιουργικά αλλά κι εκτελεστικά τότε φαντάζει ως η ιδανική επιλογή.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει βρεθεί, είναι σε καλή ηλικία (σ.σ. 24-25), οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει και θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη – οικονομικά – κίνηση του συλλόγου τη δεδομένη χρονική στιγμή. Όπως είναι λογικό και συνετό το όνομά του κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό για ευνόητους λόγους. Και σ’ αυτήν την περίπτωση οι εξελίξεις αναμένονται να λάβουν οριστική μορφή στις πρώτες ημέρες της προσεχούς εβδομάδας.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/06/2019 • 09:48

Αγώνας με ενθουσιασμό στο Κάϊρο

H Αίγυπτος με τον ενθουσιασμό της μπορεί αν πετύχει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση. Το Κογκό απογοητεύοντας στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένο να πάει σε έναν ρυθμό αναζήτησης ουσίας.