Πρόστιμο από Καρυπίδη

Εμφανώς εκνευρισμένος ήταν ο Θόδωρος Καρυπίδης μετά το τέλος του αγώνα στο Περιστέρι
09/12/2018 • 23:27
Ο Θοδωρής Καρυπίδης
  • shares
Το τελικό 4-2 υπέρ του Ατρόμητου και η απογοητευτική εικόνα του Άρη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είναι δύο στοιχεία που δεν πρόκειται να περάσουν απαρατήρητα από τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Το πρώτο βήμα είναι η επιβολή χρηματικού πρόστιμου προκειμένου να τους συνετίσει, ενώ είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν κι΄ άλλα μέτρα στην συνέχεια ώστε να αποφευχθούν μελλοντικά  παρόμοιες εμφανίσεις.

Όσο πλησιάζουμε προς την μεταγραφική περίοδο, κάποιοι από τους παίκτες του σημερινού ρόστερ θα πλησιάζουν προς την πόρτα εξόδου του «Κλ. Βικελίδης».

Ήδη τις επόμενες μέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ των Καρυπίδη – Διμαντόπουλου – Παντελίδη.

Θέμα της συζήτησης, αφενός να οριστικοποιηθεί η λίστα των ονομάτων που θα αποδεσμευτούν και αφετέρου να γίνουν πιο συγκεκριμένοι οι στόχοι που έχουν ήδη βολιδοσκοπηθεί τόσο από την εγχώρια αγορά όσο και (κυρίως) από την αγορά του εξωτερικού.   

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:
Νίκος Δαούτης
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
18/06/2019 • 07:03

Ματς υπομονής στη Βραζιλία. Ρυθμός για γκολ σε Ρέϊκιαβικ, Ελσίνκι

Παιχνίδια τακτικής περιμένουμε αργά απόψε στο Κόπα Αμέρικα όπου Βραζιλία - κυρίως - και Περού έχουν προβάδισμα. Οι ισορροπίες θα έχουν εγκράτεια αλλά και πιθανές αυξομειώσεις στο ρυθμό των αγώνων του Ρέϊκιαβικ και του Ελσίνκι.