Πρίγιοβιτς: "Φήμες τα σενάρια περί μεταγραφής μου" (video)

09/12/2018 • 22:41
Πρίγιοβιτς
  • shares
Θέση για τα όσα ακούγονται σχετικά με ενδεχόμενη μεταγραφή του πήρε μέσω της κάμερας του novasports ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που στάθηκε και στον χαρακτήρα της ομάδας. 

Αρχικά είπε για την κόρη του: «Είναι η πριγκήπισσα μου, είναι το γούρι μου κάθε φορά που την έχω μαζί μου σκοράρω».

Συνέχισε λέγοντας:

"Σήμερα αντιμετωπίσαμε μια κλειστή ομάδα, ήταν θέμα χρόνου να σπάσουμε την άμυνα και να σκοράρουμε. Πιστεύω ότι ο δείκτης του σκορ είναι μικρός».

Για την ανατροπή που πέτυχε ο ΠΑΟΚ: «Αυτό δείχνει τον χαρακτήρα μας, δεν μας πιάνει πανικός ακόμα και οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο βγάζουν θετική ενέργεια και ηρεμία να. Κάναμε ακόμα ένα βήμα για την εκπλήρωση των στόχων μας».

Για τον τρόπο που κοιτάει τον τερματοφύλακα πριν την εκτέλεση του πέναλτι: «Είναι ένα παιχνίδι μυαλού, δίνω τις πληροφορίες που θέλω στον αντίπαλο τερματοφύλακα, μέχρι στιγμής με βοηθάει αυτή η πατέντα.»

Για τα μεταγραφικά σενάρια:
«Όλα αυτά που ακούγονται είναι φήμες, σίγουρα κανείς δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον αλλά εγώ είμαι εδώ και είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ».
Γράψτε το σχόλιο σας...
25/03/2019 • 07:11

Προκλήσεις διαφορετικής οπτικής για τα "μεγαθήρια"!

Γαλλία, Αγγλία και Πορτογαλία, παίζουν απόψε κόντρα σε αντιπάλους με διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά και διάθεση να ψάξουν το κάτι παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση ας έχουμε κατά νου την καλή κατάσταση των Σέρβων.