Μαζί στις διακοπές, μαζί και στην ατομική προετοιμασία ....

0
Κωστής Μπότσαρης
13/06/2018 • 18:35
Χαρίσης, Πέλκας
  • shares
Οι ημέρες για την έναρξη της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ζυγώνουν ολοένα και περισσότερο κι οι ποδοσφαιριστές σιγά – σιγά αφήνουν πίσω τους τις διακοπές και ξεκινούν να προετοιμάζονται – ψυχολογικά και σωματικά – για την επανέναρξη των υποχρεώσεών τους.

Μπορεί μέχρι τώρα οι διακοπές να ήταν στο προσκήνιο και να προβάλλονταν μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο υπάρχει κι η άλλη πλευρά, αυτή που δεν ήταν ευρέως γνωστή και συνηθισμένη, ειδικά για τους νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Αυτήν ανέδειξαν οι Χάρης Χαρίσης, Δημήτρης Πέλκας και Ευθύμης Κουλούρης, καθώς και οι τρεις βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες στην Αυστρία, στο Τιρόλ σε ένα από τα πλέον άρτια και γνωστά ξενοδοχεία με απόλυτη πληρότητα σε σχετικές εγκαταστάσεις για την προετοιμασία επαγγελματιών αθλητών, στο «Welness Hotel Schneeberg Resort and Spa». 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/05/2019 • 07:20

Ώρα κρίσης με διάθεση για γκολ, σε δύο μέτωπα στην Ιταλία

Η τελέυταία αγωνιστική στην Ιταλία έχει αγωνία για μια θέση στην πρώτη 4αδα την οποία έχει αγκαλιά η Αταλάντα όπως και στα όρια της γραμμής υποβιβασμού με το αποφασιστικό ματς να γίνεται στην Τοσκάνη. Παραγωγικά ματς περιμένουμε στην Γρανάδα και την Στοκχόλμη