ΠΑΕ ΑΕΚ: "Η ώρα του εισαγγελέα ήρθε"

Ώρα... εισαγγελέα για τη Δημοτική Αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν την Τετάρτη στο δημοτικό συμβούλιο.
17/05/2018 • 19:52
ΑΕΚ, σήμα
  • shares
Ώρα... εισαγγελέα για τη Δημοτική Αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν την Τετάρτη στο δημοτικό συμβούλιο. 

Μάλιστα, η εισαγγελική Αρχή έχει ήδη ειδοποιηθεί, έχοντας καλέσει σε ακρόαση τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Η ανακοίνωση της "Ένωσης" αναφέρει:

"Ο Δήμαρχος Αρης Βασιλόπουλος και η παράταξή του μέσα σε πρωτοφανή πανικό μετέτρεψαν σε θεατρική παράσταση το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ζητώντας παράταση ενός έτους για τη μετακόμιση των παράνομων κτισμάτων ώστε να… καταστραφεί με σιγουριά το Αλσος! 

Από τον Σεπτέμβριο του 2014, όταν και ανέλαβαν ως δημοτική αρχή για να διορθώσουν -υποτίθεται- τα κακώς κείμενα των προκατόχων τους, δεν έχουν κάνει τίποτα άλλο από το να πολεμούν την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Τώρα ήρθε η ώρα της αλήθειας και θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της ανικανότητάς τους. 

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ επαναλαμβάνει ότι δεν έχει τίποτα με τους απλούς υπαλλήλους του Δήμου και κυρίως με τους εργαζόμενους στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας, οι οποίοι έχουν πέσει θύματα μιας κακής και ανίκανης δημοτικής αρχής. Οι Δημότες που τους εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους πρέπει τώρα να δουν τα αποτελέσματα της επιλογής τους. Οι λύσεις για τα σκουπίδια υπήρχαν, η ΑΕΚ ήθελε να τους βοηθήσει, αλλά η δημοτική αρχή επέλεγε συστηματικά να της γυρίζει την πλάτη. 

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, οι νόμοι θα εφαρμοστούν για όλους! 

-Τα παράνομα κτίσματα θα κατεδαφιστούν και τα σκουπίδια θα φύγουν επιτέλους μέσα από το Αλσος! 

-Ο,τι επί σχεδόν τριάντα χρόνια δεν κατόρθωσε κανείς να κάνει, το επιτυγχάνει η οικογένεια της ΑΕΚ με την ανέγερση του γηπέδου και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και οικολογική ευαισθησία συμβάλλει ώστε επιτέλους να φύγει όλο αυτό το σκουπιδαριό μέσα από το πανέμορφο Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας! 

Η ανευθυνότητα τελείωσε… Ο χρόνος της σκόπιμης ολιγωρίας ολοκληρώθηκε… 
Η ώρα του εισαγγελέα ήρθε!".


Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2018 • 12:01

Πρόκληση για "λιοντάρια"στην Ισπανία και για το ηθικό της εθνικής Ελπίδων

Η φορμαρισμένη Ισπανία υποδέχεται την Αγγλία σε ένα παιχνίδι όπου τα "λιοντάρια" για ένα θετικό αποτέλεσμα. Γκολ περιμένουμε στο ματς των νεανικών ομάδων της Αϊντχόφεν με τον Άγιαξ, όπως και στην αναμέτρηση της εθνικής ελπίδων με την Λευκορωσία

10/10/2018 • 10:36