Κοντά στην Μπράγκα ο Φιγκέιρας

Η διοίκηση της Μπράγκα φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ντιόγκο Φιγκέιρας και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» και με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής.
16/01/2018 • 10:07
Ο Ντιόγκο Φιγκέιρας
  • shares
Η διοίκηση της Μπράγκα φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ντιόγκο Φιγκέιρας και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» και με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλο παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στα πάτρια εδάφη, καθώς η πρόταση της Μπράγκα τον καλύπτει. 

Παράλληλα, ο πορτογαλικός Τύπος υπογραμμίζει πως σύντομα θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις διοικήσεις των δυο ομάδων και πως ο Φιγκέιρας θα επιστρέψει στην ιβηρική χώρα, μετά από 4,5 χρόνια στο εξωτερικό. Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει τίποτα περί συμφωνία με την Μπράγκα και περιμένει επίσημη πρόταση για να την αξιολογήσει και να αποφασίσει σχετικά με το αν θα παραχωρήσει τον παίκτη. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία