Κατά του ρατσισμού ο Ολυμπιακός (photo)

Ο Ολυμπιακός υπογράμμισε πως τίθεται εναντίον του ρατσισμού, ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας για την εξάλειψη των φυλετικών διακρίσεων.
21/03/2016 • 12:49
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν
  • shares
Ο Ολυμπιακός υπογράμμισε πως τίθεται εναντίον του ρατσισμού, ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας για την εξάλειψη των φυλετικών διακρίσεων.

Χαρακτηριστικά, ο Ολυμπιακός υπογράμμισε στην ανακοίνωση που πόσταρε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Σήμερα, 21 Μαρτίου 2016, είναι η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων. Ο Ολυμπιακός είναι ενάντια στις φυλετικές διακρίσεις και λέμε ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ!

Today, March 21st, 2016 is the International Day for the Elimination of Racial Discrimination. Olympiacos stands against racial discrimination and says ‪#‎NoToRacism‬,‪#‎olympiacos‬».

Το σχετικό ποστάρισμα:

Σήμερα, 21 Μαρτίου 2016, είναι η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων. Ο Ολυμπιακός είναι ενάντια σ...

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC στις Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..