Σίλβα: «Όλοι αναγνωρίζουν την ανωτερότητά μας»

Ο Μάρκο Σίλβα φέρεται να ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος με την αναβολή της αναμέτρησης με τον Ηρακλή και αναρωτιόνταν αν φταίει ο Ολυμπιακός, για τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Τούμπας.
07/03/2016 • 08:57
Ο Μάρκο Σίλβα
  • shares
Ο Μάρκο Σίλβα φέρεται να ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος με την αναβολή της αναμέτρησης με τον Ηρακλή και αναρωτιόνταν αν φταίει ο Ολυμπιακός, για τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε πως όλες οι ομάδες παραδέχονται την ανωτερότητα του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» δε μπορούσε να κατανοήσει τους λόγους, οι οποίοι οδήγησαν στην αναβολή της αναμέτρησης με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικά, ο Σίλβα φέρεται να τόνισε για την αναβολή του αγώνα με τον Ηρακλή: «Καλά, τι τους φταίμε εμείς; Με 20 βαθμούς διαφορά πήραμε το πρωτάθλημα. Υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα; Μέχρι και αντίπαλοι προπονητές και παίκτες έχουν αναγνωρίσει την ανωτερότητά μας στη διάρκεια της σεζόν».
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία