Κρίσιμες αποφάσεις

23/12/2010 • 09:05
Κρίσιμες αποφάσεις
  • shares

Το θέμα του προέδρου και όλα τα θέματα, που ανέδειξε η "επόμενη μέρα" μετά τις αποχωρήσεις Βγενόπουλου και Πατέρα θα συζητηθούν στο σημερινό (10.30 π.μ ) διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.


Για τη θέση του προέδρου ισχυρό φαβορί είναι ο Τζόνι Βεκρής. Του έχει γίνει η πρόταση και την έχει αποδεχτεί ώστε να είναι αυτός που θα τρέξει την ομάδα μέχρι τα μέσα του Ιανουαρίου, οπότε έχει προγραμματισθεί να γίνει η γενική συνέλευση των μετόχων.

Ο Αδαμάντιος Πολέμης στον οποίο ο Νικόλας Πατέρας είχε προτείνει την προεδρία δήλωσε αναποφάσιστος μετά τον αγώνα Κυπέλλου Παναθηναϊκός- Τρίκαλα «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Είμαι 50-50», είπε ο εκ των μετόχων της ΠΑΕ, ο οποίος εξακολουθεί να δέχεται πιέσεις για να πει το "ναι".

Στο Δ.Σ αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα των μετεγγραφών. Όπως αποκάλυψε ο κ. Βεκρής είναι ειλημμένη απόφαση να αποκτηθούν παίκτες εφόσον το ζητήσει ο Φερέιρα. Μένει να επιλέξει ο προπονητής ποιους θέλει μέσα από την λίστα που έχουν καταρτίσει οι Αντωνίου, Φρέιτας. 
 

 

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία