Δομάζος: Θα επιστρέψει ο Βγενόπουλος

23/12/2010 • 14:15
Δομάζος: Θα επιστρέψει ο Βγενόπουλος
  • shares

Πεπεισμένος πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Μίμης Δομάζος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού τόνισε πως ο Νικόλας Πατέρας έκανε αρκετά λάθη, με μεγαλύτερο αυτό του Κώστα Αντωνίου. Ο Δομάζος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM».

O Δομάζος τόνισε στην συνέχεια για το κλίμα στην "πράσινη" ΠΑΕ: «Όταν συναντήθηκε με τον σύνδεσμο των παλαίμαχων, ο Πατέρας είχε ρωτήσει κάποιον από τους παίκτες αν είναι φίλος του Αντωνίου, γιατί μόνο έτσι μπορεί να βρει δουλειά στην ομάδα».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε μεταξύ άλλων: «Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στα αποδυτήρια, στις σχέσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών, απέφυγε όμως να πει περισσότερα, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει και έναν τόνο αισιοδοξίας για το μέλλον, λέγοντας ότι η ομάδα μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα και ότι «ποτέ κανείς δεν χάνει από τον Παναθηναϊκό».

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/07/2019 • 07:03

Στην Ευρώπη σκέφτονται Βασιλεία, Κοπεγχάγη και το γκολ η Αλγερία με την Σενεγάλη!

Δύσκολα να βρούμε φαβορί στον τελικό του Άφρικα καπ αν και η Αλγερία είναι σε θέση να δώσε ρυθμό δείχνοντας πιο ικανή στο γκολ. Οι προσεχείς Ευρωπαϊκές προκλήσεις πιθανόν να επηρεάσουν με διαφόρους τρόπους απόψε τη Βασιλεία με την Κοπεγχάγη