Δομάζος: Θα επιστρέψει ο Βγενόπουλος

23/12/2010 • 14:15
Δομάζος: Θα επιστρέψει ο Βγενόπουλος
  • shares

Πεπεισμένος πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Μίμης Δομάζος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού τόνισε πως ο Νικόλας Πατέρας έκανε αρκετά λάθη, με μεγαλύτερο αυτό του Κώστα Αντωνίου. Ο Δομάζος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM».

O Δομάζος τόνισε στην συνέχεια για το κλίμα στην "πράσινη" ΠΑΕ: «Όταν συναντήθηκε με τον σύνδεσμο των παλαίμαχων, ο Πατέρας είχε ρωτήσει κάποιον από τους παίκτες αν είναι φίλος του Αντωνίου, γιατί μόνο έτσι μπορεί να βρει δουλειά στην ομάδα».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε μεταξύ άλλων: «Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στα αποδυτήρια, στις σχέσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών, απέφυγε όμως να πει περισσότερα, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει και έναν τόνο αισιοδοξίας για το μέλλον, λέγοντας ότι η ομάδα μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα και ότι «ποτέ κανείς δεν χάνει από τον Παναθηναϊκό».

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία