Ο επόμενος πρόεδρος

24/12/2010 • 08:19
Ο επόμενος πρόεδρος
  • shares

Ο Τζόνι Βεκρής ανέλαβε να οδηγήσει το καράβι του Παναθηναϊκού μέχρι τη γενική συνέλευση των μετόχων που θα γίνει στα μέσα Ιανουαρίου. Ποιος όμως θα τον διαδεχτεί στη καρέκλα του προέδρου; Σύμφωνα με την Sportday τρεις είναι οι υποψήφιοι:

1. Ο Αδαμάντιος Πολέμης ο οποίος πιέζεται να αναλάβει αλλά ο κύκλος του υποστηρίζει ότι είναι πολύ δύσκολο να δεχτεί αν δεν πάρει εγγυήσεις από τους μετόχους για τη νέα χρονιά.

2. Ο Δημήτρης Γόντικας. Αλλά και αυτό το ενδεχόμενο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες αφού είναι δεδομένη η επιθυμία της οικογένειας Βαρδινογιάννη να μην αναμιχθεί με τα κοινά.

3. Ο Νικόλας Πατέρας, ο οποίος έχει δεσμευτεί ότι θα μείνει κοντά στην ομάδα και η παραμονή των προσώπων της εμπιστοσύνης του στην διοίκηση ενισχύει αυτό το ενδεχόμενο. Ο Πατέρας είναι πιθανό να αυξήσει το ποσοστό στην μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ,  που αυτή τη στιγμή είναι στο 5.3%.

 

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/07/2019 • 08:39

Ματς έντονων προκλήσεων σε Τσεχία, Ολλανδία και το Λιγκ καπ Σκωτίας

Δύσκολο το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Τσάμπιονς λιγκ και σε μια έδρα έντονης πίεσης για κάθε φιλοξενούμενο. Καλά παιχνίδια περιμένουμε, νωρίς στην Σαϊτάμα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Τσέλσι και πιο αργά στο Αϊντχόφεν