Αφιέρωμα του "France Football" στον Σισέ

24/12/2010 • 19:10
Αφιέρωμα του "France Football" στον Σισέ
  • shares

Η ιστοσελίδα του "France Football" είχε αφιέρωμα στον Τζιμπρίλ Σισέ. Συγκεκριμένα κάνει αναφορά στην "ανάσταση" του Γάλλου επιθετικού στον Παναθηναϊκό, την πορεία του, αλλά και στα κατορθώματά του με τις φανέλες των Λίβερπουλ και Μαρσέιγ...

Αναλυτικά:
"Όλοι γνωρίζουμε τον Τζιμπρίλ Σισέ, είτε από την παρουσία του στη Λίβερπουλ και στη Μαρσέιγ, είτε από τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς που είχε στην καριέρα του, είτε λόγω των 50 διαφορετικών κουρεμάτων που αλλάζει στη διάρκεια της χρονιάς. Σήμερα, ο Σισέ αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα και φαίνεται επιτέλους έτοιμος να ανθίσει...". Αυτό το κείμενο αποτελεί την εισαγωγή του αφιερώματος, το οποίο στη συνέχεια -αφού πρώτα κάνει μία αναδρομή της καριέρας του- αναφέρει:

"Στον Παναθηναϊκό έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή και των διοικούντων, με αποτέλεσμα να πετυχαίνει δέκα, είκοσι, τριάντα γκολ. Είναι καλύτερη η ατμόσφαιρα στον Παναθηναϊκό; Ίσως είναι ένας σημαντικός παράγοντας, η ομάδα ή οι ποδοσφαιριστές δεν αγχώνονται, ενώ αυτή τη χρονιά έχει βρει τον Σίντνεϊ Γκοβού και τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, και οι δύο συμπατριώτες του Γάλλοι. Υπάρχει καλή ατμόσφαιρα, αλλά και στη Μαρσέιγ υπήρχε, δεν είναι πάντα αυτή η αιτία.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που μοιάζει δεδομένο, είναι ότι για 1,5 χρόνο στον Παναθηναϊκό, ο Τζιμπρίλ Σισέ σκοράρει κατά ριπάς και αυτό είναι το σημαντικότερο. Μένει να πλανάται το ερώτημα εάν ο Τζιμπ μπορεί να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα της Γαλλίας. Ο Λοράν Μπλαν θα κληθεί να αποφασίσει, αλλά ο 29χρονος επιθετικός έχει σίγουρα τις ικανότητες να ανταποκριθει... Το μυαλό, το ταλέντο...".

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία