Χωρίς Ιτάνζ-Δάρλα με Ηρακλή

08/01/2011 • 13:06
Χωρίς Ιτάνζ-Δάρλα με Ηρακλή
  • shares

Εκτός αποστολής άφησε του Σαρλ Ιτάνζ και Φίλιππο Δάρλα ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στους δυο παίκτες για το ματς της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος απέναντι στον Ηρακλή, καθώς θεωρεί πως δεν έχουν προσαρμοστεί απόλυτα στις συνθήκες του Ατρόμητου. Ο Δώνης θεωρεί ιδιαίτερα κρίσιμο το συγκεκριμένο ματς και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον «γηραιό». Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να δείξει τον καλύτερο εαυτό της, αν θέλει να φύγει με τη νίκη από τη Θεσσαλονίκη.

Χαρακτηριστικά, ο τεχνικός του Ατρόμητου δήλωσε: «Έχουμε να δώσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που διαθέτει καλό σύνολο και καλή ποιότητα ποδοσφαιριστών. Χρειάζεται από τη δική μας πλευρά πολύ μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση σε πολύ υψηλό βαθμό για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου ολοκληρώθηκε το Σάββατο, με τον Δώνη να ανακοινώνει την αποστολή για το ματς της 17ης αγωνιστικής. Την αποστολή αποτελούν οι: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Καραγκούνης, Καραλής, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Μελισσάς, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Αναστασάκος, Τάτος, Καραλής, Μπρίτο, Φαβάλι, Περόνε, Καμαρά.

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία