Γόντικας: "Ευχαριστούμε τον κόσμο"

26/02/2011 • 22:35
Γόντικας: "Ευχαριστούμε τον κόσμο"
  • shares

Ο Δημήτρης Γόντικας ευχαρίστησε εκ μέρους της ΠΑΕ τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης. "Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση και τη στήριξη σε μια αρκετά δύσκολη βραδιά τόσο από καιρικές όσο και ποδοσφαιρικές συνθήκες. Μπορεί να μην ήταν όλα να είναι τέλεια αλλά ο κόσμος συμπαράστάθηκε στην ομάδα και τηρουμένων των αναλογιών αντέδρασε πάρα πολύ σωστά. Εμείς ως ΠΑΕ τους ευχαριστούμε" είπε ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ο οποίος τόνισε ακόμη ότι πολύ σύντομα ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει τις προτάσεις για την αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος κατά την προσέλευσή του στο ΟΑΚΑ καυτηρίασε την απόφαση της ποινής του Ολυμπιακού. «Ο,τι είδε όλος ο κόσμος το είδα και εγώ. Αυτοί που επέβαλαν την τιμωρία στον Ολυμπιακό, δεν νιώθουν ντροπή;» είπε. Αναφερόμενος στο διαιτητή Καλόπουλο, τόνισε: «Αυτός δεν πρέπει να ξανασφυρίξει παιχνίδι με τίποτα».

Ο Θ. Γιαννακόπουλος μίλησε ακόμη για την περίπτωση αποχώρησης του Παναθηναϊκού από το πρωτάθλημα: «Αυτή είναι μία δύσκολη απόφαση. Εν θερμώ μπορεί να πάρει κάποιος οποιαδήποτε απόφαση, αλλά το λογικό είναι αυτό που αποφασίσαμε. Δεν ταιριάζει στην ιστορία του Παναθηναϊκού να κάνει αυτό το πράγμα. Να καταλάβουν όλοι το σάπιο πρωτάθλημα δεν πρέπει να συνεχίζεται» δήλωσε.

Απαράδεκτη την ποινή χαρακτήρισε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. "Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να κάνει άλλες ενέργειες. Το ποιες, ας τις βρουν οι δικηγόροι" τόνισε. Ο Σιμάο θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του Παναθηναϊκού  καθώς με την κίτρινη κάρτα που αντίκρισε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο συμπλήρωσε τέσσερις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/09/2019 • 09:03