Πρόταση παραμονής σε Φερέιρα

28/02/2011 • 08:24
Πρόταση παραμονής σε Φερέιρα
  • shares

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού σκέφτεται να προτείνει 2ετές συμβόλαιο στον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός συγκεντρώνει στο πρόσωπό του την εμπιστοσύνη τόσο της διοίκησης, όσο και των παικτών, αλλά και του κόσμου του Παναθηναϊκού. Το πιθανότερο είναι να του γίνει πρόταση ανανέωσης του συμολαίου του γι αλλα δυο χρόνια. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει στο επόμενο Δ.Σ που θα διεξαχθεί στα τέλη Μαρτίου.

Στον Φερέιρα χρεώνονται η αγωνιστική άνοδος του Παναθηναϊκού τους τελευταίους μήνες και η καλή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα τόσο ως σύνολο, όσο και σε ατομικό επίπεδο. Από την πλευρά του ο Πορτογάλος στην κουβέντα για την ανανέωση του συμβολαίου του θα θέσει ζητήματα μπάτζετ και γενικότερης οργάνωσης. 

Στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα συζητηθούν τα μεταγραφικά καθώς και τα ανοιχτά ζητήματα στο ρόστερ. Τι θα γίνει με Γκοβού και Βύντρά. Ο Γάλλος αν συνεχίσει τις καλές τελευταίες εμφανίσεις του θα παραμείνει. Το συμβόλαιό του, άλλωστε έχει γίνει διετές, μετά την αναπροσαρμογή του, με πάγιες ετήσιες αποδοχές μόλις 100.000 ευρώ και 40.000 ευρώ ανά συμμετοχή.

Στο θέμα του Λουκά Βύντρα εξελίξεις θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα. Στην πρώτη επαφή υπήρξε διαφορά στο οικονομικό, η οποία ωστόσο αναμένεται να καλυφθεί και να επέλθει συμφωνία για τριετές, κατά πάσα πιθανότητα, συμβόλαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας...
17/09/2019 • 07:11

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά απόψε σε Νάπολι, Ντόρτμουντ και Μιλάνο

Όλοι μπορούν να σκοράρουν στα μεγάλα αποψινά ντέρμπι σε Νάπολι και Ντόρτμουντ. Ακόμα πιο καλές τιμές παραγωγικότητας δίνει η προοπτική του γκολ των αουτσάϊντερ σε Λονδίνο και Μιλάνο! Κάθε άλλο παρά εύκολο έργο για τα φαβορί σε Άμστερνταμ, Λιόν