Χιμένεθ: «Δε γνωρίζουμε τη Ντιναμό»

05/08/2011 • 15:41
Χιμένεθ: «Δε γνωρίζουμε τη Ντιναμό»
  • shares

Ιδιαίτερη προσοχή στη Ντιναμό Τιφλίδας θα πρέπει να δείξει η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως δε γνωρίζει πολλά πράγματα για την ομάδα από τη Γεωργία και τόνισε πως τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να μελετηθεί η αντίπαλος της Ένωσης στα play off του Europa Leauge.

Χαρακτηριστικά, ο Χιμένεθ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης: «Σίγουρα ένα σημαντικό ζήτημα είναι το ότι δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για την ομάδα με την οποία κληρωθήκαμε και χρειάζεται προσοχή για να μην αιφνιδιαστούμε. Η Ντινάμο Τιφλίδας απέκλεισε ήδη τρεις ομάδες για να φτάσει ως εδώ και αυτό αποδεικνύει ότι είναι αξιόμαχη. Βρίσκεται σε ανώτερο στάδιο προετοιμασίας από εμάς και είναι πιο έτοιμη, αφού έχει παίξει αρκετά παιχνίδια, αλλά θεωρώ ότι η πρόκριση είναι στο χέρι μας».

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/09/2019 • 07:11

Ματς με παραγωγικά μηνύματα σε Γκενκ, Λιντς, Λέστερ και Νιούπορτ

Η Τόττεναμ έχει πολλούς τρόπους να σκοράρει και θα τους χρειαστεί στο Λέστερ. Εξίσου θεαματικά αναμένονται τα παιχνίδια στο Λιντς, το Νιούπορτ και το Λίβινγκστον της Σκωτίας. Προβάδισμα νίκης με προϋπόθεση την ουσία για Μπαρτσαλόνα, Γκενκ και Άρνεμ