Χιμένεθ: «Δε γνωρίζουμε τη Ντιναμό»

05/08/2011 • 15:41
Χιμένεθ: «Δε γνωρίζουμε τη Ντιναμό»
  • shares

Ιδιαίτερη προσοχή στη Ντιναμό Τιφλίδας θα πρέπει να δείξει η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως δε γνωρίζει πολλά πράγματα για την ομάδα από τη Γεωργία και τόνισε πως τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να μελετηθεί η αντίπαλος της Ένωσης στα play off του Europa Leauge.

Χαρακτηριστικά, ο Χιμένεθ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης: «Σίγουρα ένα σημαντικό ζήτημα είναι το ότι δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για την ομάδα με την οποία κληρωθήκαμε και χρειάζεται προσοχή για να μην αιφνιδιαστούμε. Η Ντινάμο Τιφλίδας απέκλεισε ήδη τρεις ομάδες για να φτάσει ως εδώ και αυτό αποδεικνύει ότι είναι αξιόμαχη. Βρίσκεται σε ανώτερο στάδιο προετοιμασίας από εμάς και είναι πιο έτοιμη, αφού έχει παίξει αρκετά παιχνίδια, αλλά θεωρώ ότι η πρόκριση είναι στο χέρι μας».

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
24/06/2019 • 16:43

"Εν αρχή ην... η αυτοδυναμία"

Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας με αποκορύφωμα τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων. Μετά τις Ευρωεκλογές και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλη μια διαδικασία μαζικής συμμετοχής των πολιτών περνά απόπ το "μικροσκόπιο"των στοιχηματικών εταιριών