Πέτσος: «Ο καλός Παναθηναϊκός περνάει»

05/08/2011 • 15:48
Πέτσος: «Ο καλός Παναθηναϊκός περνάει»
  • shares

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μακάμπι Τελ Αβίβ εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Πέτσος. Ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στην κλήρωση της Νιόν της Ελβετίας, εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την κλήρωση των «πράσινων».

Χαρακτηριστικά, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM»: «Αν είναι καλή ή κακή η κλήρωση θα φανεί στο τέλος της αναμετρήσεων αν προκριθούμε ή όχι. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Ο καλός Παναθηναϊκός δεν θα έχει σοβαρό πρόβλημα απέναντι στους Ισραηλινούς. Το καλό είναι πως το πρωτάθλημα στο Ισραήλ δεν έχει ξεκινήσει οπότε δεν θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα είναι πιο έτοιμη από εμάς. Αλλά είπαμε, αν είμαστε καλοί στις αναμετρήσεις κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν θα έχουμε τίποτα να φοβηθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.