Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

22/08/2011 • 18:01
Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου
  • shares

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά 20,2 εκατομμύρια ευρώ, αποφάσισε η συνέλευση της Δευτέρας. Η συνέλευσης ξεκίνησε στις 17:00 και αφού πρώτα είχε εξασφαλιστεί η απαραίτητη πλειοψηφία της γενικής συνέλευσης. Πρόεδρος ήταν ο Γιώργος Φερλαλής, ενώ το «παρών» έδωσε και ο Γιώργος Μαυρομάτης.

Η απαραίτητη πλειοψηφία είναι του ποσοστού του 67,25%. Επίσης, υπάρχει κατάργηση του δικαιώματος των παλαιών μετόχων, ενώ το κόστος της κάθε μετοχής είναι 0,33 ευρώ. Το ελάχιστο για κάθε επενδυτή είναι 150 χιλιάδες μετοχές ή 50 χιλιάδες ευρώ. Όσον αφορά στο θέμα των υποψήφιων επενδυτών, τονίστηκε πως τα χρήματα που έχουν ήδη μπει στα ταμεία της ομάδας θα ρευστοποιήσουν και θα επενδυθούν, ενώ ζητήθηκε από την πλευρά του κόσμου να υπάρξει υπομονή μέχρι να δημοσιοποιηθεί ο ισολογισμός. Τέλος, τονίστηκε πως δεν υπάρχει ανησυχία για την ΕΕΑ και πως υπήρχε νέα επικοινωνία μεταξύ των δυο πλευρών, όπυ τονίστηκε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ.

Στην αίθουσα βρισκόταν και τα μέλη του ΔΣ Παναγιώτης Ποικιλίδης, Σπύρος Μηλιωρίδης, Γιώργος Μιχαηλίδης, Θανάσης Χατζόπουλος. Επίσης ο αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη Δημοκράτης Παπαδόπουλος και άλλα μέλη του Ερασιτέχνη.

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/09/2019 • 09:03