Πολιτική βοήθεια δικαίωσης

22/08/2011 • 16:38
Πολιτική βοήθεια δικαίωσης
  • shares

Συγκέντρωση πολιτικών παραγόντων της Θεσσαλονίκης και γνωστών φιλάθλων της ομάδας ανακοίνωσε ο Ηρακλής. Ο «γηραιός» ανακοίνωσε πως η προσπάθεια για δικαίωση και παραμονή στην κατηγορία, συνεχίζεται και για αυτό τον λόγο ζήτησε την βοήθεια όλων των πλευρών.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή αναφέρει: «Στο κομβικό σημείο, που βρισκόμαστε, λίγο πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012, κρίνεται το δίκιο του ΗΡΑΚΛΗ και το μέλλον της ομάδας. Σε καμία περίπτωση ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν ζητά εύνοια και αθέτηση νομικών κανόνων, αλλά, αντιθέτως, αυτήν ακριβώς την εφαρμογή των κανόνων και την μη παρεμβολή εξωγενών παραγόντων στην τελική κρίση του αρμοδίου δικαιοδοτικού Οργάνου.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας για την τελική δικαίωση, χωρίς αθέμιτες παρεμβάσεις στην εφαρμογή του νόμου, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ συγκαλεί συγκέντρωση πολιτικών παραγόντων της Θεσσαλονίκης και επωνύμων Ηρακλειδέων, για αύριο, Τρίτη 23/08, στις 20:00, στα Γραφεία της στην Μίκρα.

Πιστεύουμε, ότι οι παρακάτω αξιότιμοι εκπρόσωποι της Θεσσαλονίκης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, οι οποίοι προσκλήθηκαν, θα κλέψουν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους και μας δώσουν το δικαίωμα να τους ενημερώσουμε για το δίκαιο της προσπάθειάς μας. Δεν επαιτούμε, αλλά απαιτούμε Δικαιοσύνη.

Οι προσκληθέντες πολιτικοί:

ΠΑΣΟΚ

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΗ
ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΪΛΗ ΕΥΔΟΞΙΑ
ΒΟΥΓΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ
ΓΕΡΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΡΑΠΤΗ ΕΛΕΝΗ
ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΚΚΕ

ΖΙΩΓΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΑΛΑΝΤΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΛΑΟΣ

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ

ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΑΜΜΑΝΑΤΙΔΟΥ- ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Επίσης, προσκλήσεις εστάλησαν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στον Δήμο Θεσσαλονίκης και στην ΕΠΣΜ».

Γράψτε το σχόλιο σας...
17/09/2019 • 07:11

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά απόψε σε Νάπολι, Ντόρτμουντ και Μιλάνο

Όλοι μπορούν να σκοράρουν στα μεγάλα αποψινά ντέρμπι σε Νάπολι και Ντόρτμουντ. Ακόμα πιο καλές τιμές παραγωγικότητας δίνει η προοπτική του γκολ των αουτσάϊντερ σε Λονδίνο και Μιλάνο! Κάθε άλλο παρά εύκολο έργο για τα φαβορί σε Άμστερνταμ, Λιόν