Παντελή: «Πρώτα η παραμονή»

24/08/2011 • 14:57
Παντελή: «Πρώτα η παραμονή»
  • shares

Η παραμονή του Ηρακλή στην Super League είναι η προτεραιότητα της διοίκησης, σύμφωνα με τον Ανδρέα Παντελή. Ο πρόεδρος του «γηραιού» τόνισε πως αφού υπάρξει δικαίωση για τον «γηραιό», στην προσπάθεια που καταβάλει, θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας, στον μετεγγραφικό τομέα.

Αρχικά, ο Παντελή τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις»: «Έχει γίνει προγραμματισμός, υπάρχουν συμφωνίες με παίκτες, αλλά δεν μπορεί αυτός να εφαρμοστεί, αφού δεν ξέρουμε ακόμη σε ποια κατηγορία θα παίξουμε. Έχουμε κάνει κινήσεις για τη Σούπερ Λιγκ, αλλά πρέπει να παρθούν αποφάσεις που να μας λένε ξεκάθαρα ότι θα παίξουμε εκεί. Εμείς το πιστεύουμε, αλλά πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη. Τότε θα οριστικοποιηθούν όλες οι συμφωνίες που έχουμε κάνει».

Και συμπλήρωσε: «Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού».

Τέλος, τόνισε για τον Αντώνη Ρέμο: «Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, ο Ρέμος ανέλαβε τις υποχρεώσεις του στην Εφορία και στο Δημόσιο. Αν διαπιστωθούν ατασθαλίες στα οικονομικά της ΠΑΕ, θα ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπει ο Νόμος».

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/09/2019 • 09:03