Η απάντηση του Ολυμπιακού...

25/08/2011 • 00:16
Η απάντηση του Ολυμπιακού...
  • shares

Κύκλοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός απάντησαν στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, που νωρίτερα είχε διαχωρίσει τη θέση του από την Σούπερ Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» τόνιζαν πως στο προηγούμενο συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ είχε αποφασιστεί η έναρξη του πρωταθλήματος και ο κ. Γόντικας που ήταν «παρών» δεν εξέφρασε καμία αντίρρηση.

Στην Πλατεία Αλεξάνδρας έλεγαν επίσης πως αν δεν αρχίσει το πρωτάθλημα υπάρχει ρήτρα 4 εκατομμυρίων ευρώ προς ΝΟVA και συμπλήρωναν μήπως θα ήθελε ο κ. Γόντικας να πληρώσει τα συγκεκριμένα χρήματα ενώ ανέφεραν επίσης μια παρόμοια ανακοίνωση των «πράσινων» παραμονές του αποκλεισμού από την Οντένσε και όλως τυχαίως (όπως έλεγαν ειρωνικά) και τώρα παραμονές ενός αποκλεισμού ο κ. Γόντικας και ο Παναθηναϊκός θυμήθηκαν τον. μεγάλο «εχθρό» Βαγγέλη Μαρινάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας...
17/09/2019 • 07:11

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά απόψε σε Νάπολι, Ντόρτμουντ και Μιλάνο

Όλοι μπορούν να σκοράρουν στα μεγάλα αποψινά ντέρμπι σε Νάπολι και Ντόρτμουντ. Ακόμα πιο καλές τιμές παραγωγικότητας δίνει η προοπτική του γκολ των αουτσάϊντερ σε Λονδίνο και Μιλάνο! Κάθε άλλο παρά εύκολο έργο για τα φαβορί σε Άμστερνταμ, Λιόν