Ανακούφιση για Κβιρκβέλια

12/09/2011 • 15:27
Ανακούφιση για Κβιρκβέλια
  • shares

Ευχάριστα ήταν τα μαντάτα που έφτασαν στον Τάκη Λεμονή σχετικά με τον τραυματισμό του Ντάτο Κβιρκβέλια. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Γεωργιανός αμυντικός έδειξαν πως δεν έχει υποστεί κάταγμα στον αριστερό αγκώνα και έτσι με θεραπευτική αγωγή θα ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του, κάτι που σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες από τη «μάχη» του Αγρινίου, ο Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς δεν έχει κάτι το ανησυχητικό και ακολούθησε αποθεραπεία την Δευτέρα, ενώ το πρόγραμμα της προπόνησης δεν ακολούθησε για προληπτικούς λόγους ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στη μέση του.
Σε ότι αφορά τον Φαμπιάν Εστογιανόφ, ακολούθησε θεραπευτική αγωγή και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επανεκτιμηθεί η κατάσταση του.

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/07/2019 • 07:03

Στην Ευρώπη σκέφτονται Βασιλεία, Κοπεγχάγη και το γκολ η Αλγερία με την Σενεγάλη!

Δύσκολα να βρούμε φαβορί στον τελικό του Άφρικα καπ αν και η Αλγερία είναι σε θέση να δώσε ρυθμό δείχνοντας πιο ικανή στο γκολ. Οι προσεχείς Ευρωπαϊκές προκλήσεις πιθανόν να επηρεάσουν με διαφόρους τρόπους απόψε τη Βασιλεία με την Κοπεγχάγη