Κίτσιος: «Έδωσα τις αποδείξεις»

12/09/2011 • 16:06
Κίτσιος: «Έδωσα τις αποδείξεις»
  • shares

Άμεση ήταν η απάντηση του Μιχάλη Κίτσιου στις κατηγορίες του Ανδρέα Βγενόπουλου, σχετικά με τις αποδείξεις του Ερασιτέχνη. Ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη τόνισε πως παρέδωσε αμέσως τις αποδείξεις των 220 χιλιάδων ευρώ που είχε δώσει ο μέτοχος του Παναθηναϊκού, για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη.

Χαρακτηριστικά, ο Κίτσιος τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM»: «Το 2009 ανέλαβα κατόπιν παρέκκλισης από μέλη του Δ.Σ. αλλά και τον Θανάση Γιαννακόπουλο για να μην οριστεί διοίκηση πρωτοδικείου. Όταν ανέλαβα προσπάθησα να κάνω ορισμένες ενέργειες για να μπορεί ο Παναθηναϊκός να βάλει στα ταμεία του κάποια χρήματα. Την εποχή της ΠΕΚ δόθηκαν κάποια χρήματα και εγώ έδωσα αμέσως εντολή να δοθούν αποδείξεις σε όλους όσους έβαλαν χρήματα. Παράλληλα έστειλα και επιστολές στους μετόχους με τις οποίες ζήτησα από τον κάθε ένα 100.000 ευρώ για να σβήσει το χρέος του Ερασιτέχνη. Η αλήθεια είναι πως δεν πήρα ούτε ένα ευρώ. Εγώ δεν μπορούσα να βάλω ορκωτούς λογιστές για να βρουν που πάνε τα λεφτά».

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..