«Η ΑΕΛ είναι κρυστάλλινη»

03/11/2011 • 15:04
«Η ΑΕΛ είναι κρυστάλλινη»
  • shares

Την άμεση αντίδραση της ΑΕΛ προκάλεσε η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων με την οποία οριστικοποιήθηκε η παρουσία της στη Φούτμπολ Λιγκ.

Οι Θεσσαλοί εξαπέλυσαν βολές στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για τη στάση της στην υπόθεση των «στημένων» αγώνων και χαρακτηρίζουν φυσιλογική την απόρριψη της έφεσής τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Τους τελευταίους τρεις μήνες απαλλάχθηκαν όλοι όσοι εμπλέκονται στο σκάνδαλο στημένων αγώνων, καταδικάστηκε μόνο μία συνοικιακή ΠΑΕ ως αποκλειστικά υπεύθυνη, αλλοιώθηκε ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ (αφαίρεση βαθμών αντί για υποβιβασμό), προσβλήθηκε η λογική, κατέρρευσε κάθε έννοια ηθικής. Υπήρξαν και κάποιοι οι οποίοι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αλλά δυστυχώς μειοψήφησαν.

Ορισμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης χαρακτηρίζουν «για γέλια» τις αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Κάποια άλλα θεωρούν ότι οι αποφάσεις αυτές έβαλαν ταφόπλακα σε όποια προσπάθεια κάθαρσης έγινε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Άκρως επιτυχημένος είναι ο χαρακτηρισμός που της δόθηκε πρόσφατα: «Αυτή δεν είναι επιτροπή εφέσεων, αλλά επιτροπή αθωώσεων».

Η ΑΕΛ δεν διώχθηκε, δεν καταδικάστηκε, δεν ενεπλάκη ούτε κατά διάνοια στο σκάνδαλο στημένων αγώνων. Ως εκ τούτου, ήταν φυσικό επακόλουθο η απόρριψη της έφεσής μας από την Επιτροπή Αθωώσεων.

Στη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων φιλάθλων η ΑΕΛ είναι καθαρή, κρυστάλλινη και αυτό μας δίνει δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια στα γήπεδα της Football League.

Περισσότερα τη Δευτέρα.

ΠΑΕ ΑΕΛ 1964».

Γράψτε το σχόλιο σας...
25/08/2019 • 08:15

Ακλόνητα φαβορί με προϋπόθεση τα γκολ, Ρόμα, Σίτι, Παρί και Σταντάρ Λιέγης

Καλές ομάδες στο επιθετικό κομμάτι καλούνται να αντιμετωπίσουν προκειμένου να νικήσουν η Ρόμα, η Μίλαν, η Μάντσεστερ Σίτι και η Σταντάρ Λιέγης. Πολύ πιο ανταγωνιστικά τα ματς στο Μόλντε της Νορβηγίας, στην Τουν της Ελβετίας και στο Τσβόλε της Ολλανδίας