Φερέιρα: «Μάθημα η ήττα»

05/12/2011 • 15:04
Φερέιρα: «Μάθημα η ήττα»
  • shares

Να μάθουν από το πάθημα του «Κλεάνθης Βικελίδης» ζήτησε από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε στους παίκτες του πως θα πρέπει να μην αφήσουν την ήττα από τον Άρη να τους επηρεάσει και να στρέψουν την προσοχή τους στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά, ο Φερέιρα τόνισε στα αποδυτήρια του «Κλεάνθης Βικελίδης» στους παίκτες του: «Με αυτές τις εμφανίσεις δε πάμε πουθενά. Πρέπει να βάλετε μυαλό και να παρουσιαστείτε καλύτεροι στο μέλλον. Διαγράψτε αυτό το ματς. Πρέπει να μάθουμε όλοι από αυτή την ήττα».

Από εκεί και πέρα, την Τρίτη θα αποφασίσει ο Πορτογάλος τεχνικός σε ποια ματς θα εκτίσουν τις ποινές τους, οι Λέτο και Κατσουράνης. Οι δυο ποδοσφαιριστές συμπλήρωσαν τέσσερις κάρτες και η τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» θα αποφασίσει σε ποιο από τα επόμενα τέσσερα ματς, θα απουσιάσουν.

Τέλος, στις 17:00 της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με θέμα την Arboris Capital. Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» αναμένεται να δώσουν εντολή στην συγκεκριμένη εταιρία, να βρει επενδυτή.

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/09/2019 • 09:03