Πέλκας: «Ευλογημένος που σήκωσα το Κύπελλο ως αρχηγός!!»

Οι δημοσιεύσεις των νταμπλούχων Ελλάδας σταματημό δεν έχουν! Αυτήν τη φορά το νέο ... «χτύπημα» ήρθε από τον Δημήτρη Πέλκα.
12/05/2019 • 16:40
Ο Δημήτρης Πέλκας με το κύπελλο Ελλάδος στα χέρια του
  • shares

Οι δημοσιεύσεις των νταμπλούχων Ελλάδας σταματημό δεν έχουν! Αυτήν τη φορά το νέο ... «χτύπημα» ήρθε από τον Δημήτρη Πέλκα. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σε νέο μήνυμά του, που μαρτυρά εξίσου με τα προηγούμενα τη συναισθηματική του φόρτιση, ανέφερε:«Μετά το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και ΚΥΠΕΛΛΟ! Πρώτο DOUBLE στην ιστορία αυτής της ομάδας και νιώθω το λιγότερο ευλογημένος που σήκωσα το Κύπελλο ως αρχηγός!! Ευχαριστώ πολύ τον Στέλιο Μαλεζά που με δική του πρωτοβουλία βρέθηκα στο βάθρο όπως και τον Αντρέ που το ήθελε κ αυτός να σηκώσω εγώ το Κύπελλο!!!». Και φυσικά στα σχόλια έγινε ... χαμός με μπροστάρη τον Κάνιας, από κοντά τον συνεργάτη του κ. Λουτσέσκου, Γιώργο Τσονάκα, ενώ σε περίοπτη θέση βρίσκονται και τα ... συγχαρητήρια του Ευθύμη Κουλούρη.
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/07/2019 • 07:03

Στην Ευρώπη σκέφτονται Βασιλεία, Κοπεγχάγη και το γκολ η Αλγερία με την Σενεγάλη!

Δύσκολα να βρούμε φαβορί στον τελικό του Άφρικα καπ αν και η Αλγερία είναι σε θέση να δώσε ρυθμό δείχνοντας πιο ικανή στο γκολ. Οι προσεχείς Ευρωπαϊκές προκλήσεις πιθανόν να επηρεάσουν με διαφόρους τρόπους απόψε τη Βασιλεία με την Κοπεγχάγη