Στέκονται στη φάση του πέναλτι

Δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ, για τον μη καταλογισμό πέναλτι στη φάση του 55ου λεπτού του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος, καθώς θεωρούν πως υπήρξε παράβαση.
12/05/2019 • 08:40
Οι παίκτες της ΑΕΚ
  • shares
Δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ, για τον μη καταλογισμό πέναλτι στη φάση του 55ου λεπτού του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος, καθώς θεωρούν πως υπήρξε παράβαση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετά το τέλος του αγώνα, το κεντρικό θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια των “κιτρινόμαυρων” ήταν η συγκεκριμένη φάση και άπαντες τόνιζαν πως έπρεπε να έχει υποδειχτεί πέναλτι για χέρι. Ο διαιτητής Τσβάιερ έδειξε να συνεχιστεί το ματς, μετά τη χρήση του VAR, κάτι που έφερε δυσαρέσκεια στις τάξεις της Ένωσης, καθώς θεωρούν πως η παράβαση φαίνεται καθαρά στα ριπλέι της συγκεκριμένης φάσης. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
24/06/2019 • 16:43

"Εν αρχή ην... η αυτοδυναμία"

Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας με αποκορύφωμα τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων. Μετά τις Ευρωεκλογές και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλη μια διαδικασία μαζικής συμμετοχής των πολιτών περνά απόπ το "μικροσκόπιο"των στοιχηματικών εταιριών