Προχωρά σε αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου

24/06/2011 • 11:19
Προχωρά σε αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου
  • shares

Επιβεβλημένη την ανάγκη αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου έκρινε το σύνολο των ανθρώπων που συμμετείχε στην Γενική Συνέλευση της Π.Α.Ε. Πλατανιάς. Όπως επισημάνθηκε, άμεσος στόχος είναι η συγκέντρωση των 80 χιλιάδων ευρώ τουλάχιστον, με τις 160 χιλ. να αποτελούν την επιθυμητή προσδοκία των παραγόντων της Χανιώτικης Π.Α.Ε., οι οποίοι κατέστησαν σαφές πως είναι μεγαλύτερη από ποτέ η ανάγκη της συμμετοχής στη διαδικασία των δημοτών της περιφέρειας του Πλατανιά, έστω και με την αγορά μίας ενδεχομένως και μόνο μετοχής.

Ουσιαστικά, οι διαδικασίες θα τρέξουν άμεσα, μιας και αποφασίστηκε τη Δευτέρα 27/6 να πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο μέσα από το οποίο θα προκύψει τριμελής επιτροπή, η οποία και θ' αναλάβει να παράσχει ενημέρωση στο ευρύτερο φάσμα του δήμου και να τεθεί επικεφαλής της προσπάθειας, σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η προσεχής συνεδρίαση θα είναι «ανοικτή» για τον οποιονδήποτε, χωρίς να αποκλείεται ακόμα και η συμμετοχή του στη διοίκηση.

Η Γενική Συνέλευση αφιερώθηκε κατά το μεγαλύτερό της μέρος στα οικονομικά, όπου εκτός της εκπόνησης του σχεδίου για την αύξηση του Μ.Κ., έγινε αναφορά και στην εγγραφή μελών στην ομάδα του Πλατανιά, εγχείρημα πάντως που τονίστηκε πως παρουσιάζει δυσκολίες εφαρμογής, ωστόσο θα αποτελέσει άμεσα θέμα συζήτησης στο Δ.Σ. της Π.Α.Ε. για να διαφανεί πώς θα μπορούσε ίσως να προχωρήσει.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο δήμος Πλατανιά, όπως διαφάνηκε και με την παρουσία καθ' όλη τη διάρκεια της συζήτησης που διήρκησε πάνω από μία ώρα, του ίδιου του δημάρχου, Γιάννη Μαλανδράκη, αποδεικνύεται συμμέτοχος της αγωνίας των παραγόντων της ομάδας να εξευρεθούν οικονομικές βοήθειες και μάλιστα δεν αποκλείεται, ένα από τα τρία άτομα που θα κληθούν να στελεχώσουν την «οικονομική επιτροπή», να είναι εκπρόσωπος του δήμου

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/10/2019 • 09:11

Δρόμος στρωμένος με "αγκάθια" για Μπάγερν, Σίτι και Τότεναμ!

Εμπόδια με διάφορες όψεις έχουν να αντιμετωπίσουν απόψε τα φαβορί σε Φάληρο, Μάντσεστερ και Λονδίνο. Με την αξιοπιστία τους είναι σε θέση να πάρουν αυτό που θέλουν η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Γουέστ Μπρομ και η Κουϊνς Παρκ Ρέϊντζερς