Η συμβουλή Αυγενάκη προς τους συλλόγους της Football League

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού έδωσε το «παρών» στην κλήρωση της Football League ανταλλάσσοντας απόψεις με τους παράγοντες των ομάδων.
04/09/2019 • 16:37
O Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε στην κλήρωση της Football League
  • shares
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού κι Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, βρέθηκε στη διαδικασία της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Football League, είχε επαφές με τους παράγοντες των ομάδων, οι οποίοι του κατέθεσαν τις σκέψεις τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κατηγορία. Ο Υφυπουργός αμέσως μετά το τέλος της κλήρωσης έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter σχετικά με τη Football League. 

«Στην κλήρωση της Football League είπα στους παράγοντες ότι από αυτούς εξαρτάται η αύξηση της αξιοπιστίας του πρωταθλήματός τους κι όλα τα παρεπόμενα οφέλη της (αγωνιστικά, οικονομικά, εξέδρες γεμάτες φιλάθλους, συμβολή στην αναστροφή του κλίματος). Είμαστε μαζί»

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/10/2019 • 08:00

Απειλούν οι "κοιμισμένοι γίγαντες" σε Λισαβόνα, Άμστερνταμ και Χάντερσφιλντ

Καλά παιχνίδια περιμένουμε σε Άμστερνταμ, Μιλάνο και Λισαβόνα με μικρό αβαντάζ των γηπεδούχων αλλά τις Τσέλσι και Λιόν να "χτυπήσουν" στις όποιες ατέλειες των αντιπάλων τους. Παραγωγικά περιμένουμε και τα τρία ματς της Αγγλικής League One