Ο Φεράντο μίλησε στη "Marca" για την άνοδο

Ο 38χρονος Ισπανός τεχνικός της ομάδας του Βόλου Ν.Π.Σ. σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα αναφέρθηκε στην πορεία προς τη Σούπερ Λίγκα
16/04/2019 • 01:50
Ο Χουάν Φεράντο
  • shares
Ο Ισπανός τεχνικός, Χουάν Φεράντο μίλησε στη "Marca" (δείτε εδώ τη σχετική δημοσίευση) για την άνοδο με την ομάδα του Βόλου Ν.Π.Σ. στη Super League. 
Ο 38χρονος είπε: «Για μένα και την ομάδα η άνοδος ήταν πολύ σημαντική, εκτός από απίστευτη. Για την πόλη το να έχει μια ομάδα στη Σούπερ Λίγκα είναι σημαντικό, τόσο για τον τουρισμό, όσο και για άλλα πράγματα».
Είπε ακόμη: «Το να ξεκινάς από τη Γ’ κατηγορία με ένα ρόστερ και να ανεβαίνεις στη Β’ και μετά στην πρώτη κατηγορία με το ίδιο, είναι κάτι απίστευτο. Πήρα μόνο τον Κότο που τον ήξερα από παλιότερα. Ο άλλος παίκτης που ήρθε τον Νοέμβρη είχε την ατυχία να τραυματιστεί από τον Γενάρη ως το Μάρτη. Το 95% του ρόστερ ήταν ίδιο από την Γ' εθνική ως εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήμασταν πρώτοι από την τέταρτη αγωνιστική ως σήμερα. Οι παίκτες είναι πολύ νέοι, και πολλοί από αυτούς από την πόλη του Βόλου».
Ρωτήθηκε για τη συνέχεια και είπε: «Ελλάδα και μέλλον είναι δύο λέξεις που δύσκολα σχετίζονται. Μας μένουν ακόμα δύο αγωνιστικές. Αργότερα θα πρέπει να δεις τους προϋπολογισμούς και να δεις πώς θα κάνεις το άλμα σε ένα επίπεδο αρκετά βάρβαρο που μας περιμένει τώρα. Προς το παρόν θέλουμε να απολαύσουμε τις στιγμές που ζούμε, από το να σκεφτόμαστε αυτό που έρχεται».
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/05/2019 • 08:32

Φινάλε αγωνίας σε Ελβετία, Στουτγάρδη και Νταντί

Το κίνητρο μπορεί αν φέρει θέαμα και και γκολ στο Κρίενς και το Κιάσο της Ελβετίας ενώ στο Νταντί η Γιιυνάϊτεντ μπορεί να αξιοποιήσει το αβαντάζ της έδρας. Κάτι ανάλογο ισχύει ασφαλώς και στην αναμέτρηση της Στουτγάρδης όπουθ η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου.