Επέστρεψαν στις προπονήσεις στον Απόλλωνα Πόντου

Μετά από δύο μέρες χωρίς προπόνηση για οικονομικά ζητήματα, οι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο και ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, τους είπε ότι θα γίνει προσπάθεια μέχρι το τέλος του μήνα να πάρουνε χρήματα
21/03/2019 • 19:53
Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Απόλλωνα Πόντου
  • shares
Μετά από δύο μέρες αποχής από τις προπονήσεις, οι παίκτες του Απόλλωνα Πόντου ξαναμπήκανε στο γήπεδο. Λόγω των οικονομικών προβλήματων θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να στείλουν το μήνυμά τους με τον επίσημο Απόλλωνα πάντως να συμμερίζεται τα προβλήματα από τη στιγμή που η γνωστοποίηση για την αποχή από τις προπονήσεις γινότανε γνωστή και από την επίσημη ενημέρωση της ομάδας. 
Ο προπονητής, Δημήτρης Καλαϊτζίδης είπε στους παίκτες ότι θα γίνει προσπάθεια για να πάρουνε χρήματα μέχρι το τέλος του μήνα. 
Οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις για την προετοιμασία για το πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι (24/3, 15:00) με την Παναχαϊκή. Οι δύο ομάδες είναι μαζί (με 39 βαθμούς) στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Γράψτε το σχόλιο σας...
26/06/2019 • 09:48

Αγώνας με ενθουσιασμό στο Κάϊρο

H Αίγυπτος με τον ενθουσιασμό της μπορεί αν πετύχει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση. Το Κογκό απογοητεύοντας στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένο να πάει σε έναν ρυθμό αναζήτησης ουσίας.