Ο Γ.Σ. Ηρακλής βράβευσε τους καλύτερους (pics)

Στη γεμάτη αίθουσα βράβευσε όσους και όσες ξεχώρισαν μέσα στο 2018, βράβευσε τον φίλο της ομάδας, Λευτέρη Ζυγούρα που με πρόβλημα όρασης είναι στο γήπεδο ενώ βραβεύθηκαν Γιαννουζάκος, Μανώλογλου και Καλαϊτζίδης -μπαμπάδες και γιοι- που συνεχίζουν την προσφορά στον Ηρακλή
21/03/2019 • 15:58
Σε μια γεμάτη αίθουσα έγινε η ετήσια γιορτή του Γ.Σ. Ηρακλής
  • shares
Η αίθουσα "Ιωάννης Βελλίδης" γέμισε για τη γιορτή του Γ.Σ. Ηρακλής. Εγινε βράβευση των αθλητών, αθλητριών και τμημάτων που ξεχώρισαν μέσα στο 2018. Η βραδιά έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα με την Ελεάνα Παπαϊωάννου (βγήκε με το κασκόλ του Ηρακλή, γνωστή για την αγάπη της για τον Ηρακλή, η κόρη του βετεράνου παίκτη της ομάδας, Λάκη Παπαϊωάννου) και τον Στέλιο Διονυσίου. 

Μια πολύ δυνατή στιγμή

 
Η πιο δυνατή στιγμή της βραδιάς ήταν η βράβευση του φίλου της ομάδας, Λευτέρη Ζυγούρα που με πρόβλημα όρασης είναι στο γήπεδο και με τη βοήθεια των συνοδών του συμμετέχει στο κλίμα και στην ατμόσφαιρα του αγώνα. Στη φωτογραφία με τον πρόεδρο του Γ.Σ. Ηρακλής, Φώτη Θέο (αριστερά) και τον συνοδό του. 

Από πατέρα σε γιο


Επίσης στη διάρκεια της γιορτής υπήρξαν βραβεύσεις με έντονη σημειολογία, με μπαμπάδες και γιους που από γενιά σε γενιά πρόσφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στον Ηρακλή. Η αρχή έγινε με τον Μιχάλη και τον Γιώργο Γιαννουζάκο για το μπάσκετ. 

Ακολούθησε ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης (Τάκης) Μανώλογλου με τον γιο του, γιατρό της ομάδας, Κώστας Μανώλογλου.

Και μετά, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Λάζαρος Καλαϊτζίδης με τον γιο του, Δημήτρη που παίζει στην ομάδα μπάσκετ. Ο Δημήτρης δεν μπόρεσε είναι παρών μιας και ήταν κλινήρης, τον εκπροσώπησε ο γιατρός της ομάδας, Κώστας Μανώλογλου. Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/06/2019 • 09:48

Αγώνας με ενθουσιασμό στο Κάϊρο

H Αίγυπτος με τον ενθουσιασμό της μπορεί αν πετύχει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση. Το Κογκό απογοητεύοντας στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένο να πάει σε έναν ρυθμό αναζήτησης ουσίας.