Έχει πέραση εκτός Αργεντινής

Ο Χόρχε Σαμπάολι φέρεται να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις αρκετών ομοσπονδιών για τη θέση του τεχνικού στις εθνικές ομάδες των χωρών τους, εφόσον αποχωρήσει από την Αργεντινή.
Θωμάς Ναλμπάντης
08/07/2018 • 14:47
Ο Χόρχε Σαμπάολι
  • shares
Ο Χόρχε Σαμπάολι φέρεται να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις αρκετών ομοσπονδιών για τη θέση του τεχνικού στις εθνικές ομάδες των χωρών τους, εφόσον αποχωρήσει από την Αργεντινή. Ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται κοντά στην απομάκρυνσή του από τον πάγκο της «αλμπισελέστε» και ήδη έχουν ξεκινήσει τα δημοσιεύματα, σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το Μεξικό φέρεται να ενδιαφέρεται για την πρόσληψή του, καθώς ο Χουάν Κάρλος Οσόριο θα αποχωρήσει από τον πάγκο της εθνικής ομάδας. Ως εναλλακτικές λύσεις εξετάζονται οι Ματίας Αλμέιδα και Ρικάρντο Λα Βόλπες. Επίσης, ο Σαμπάολι βρίσκεται στη λίστα της Κόστα Ρίκα, η οποία αναζητεί τον αντικαταστάτη του Όσκαρ Ραμίρες. Τέλος, ο Αργεντινός τεχνικός βρίσκεται στη λίστα και της αμερικανικής ομοσπονδίας. Την ίδια στιγμή, οι Αργεντίνοι αναζητούν τη «χρυσή τομή» με τον έμπειρο τεχνικό για να λύσουν το συμβόλαιό του, ενώ αναζητούν παράλληλα και τον αντικαταστάτη του. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..