«Επιδημία γρίπης στο Μεξικό»

Αρης Γεωργίου
01/07/2018 • 11:56
Ο Οσόριο.
  • shares
Μετ' εμποδίων η προετοιμασία του Μεξικού για το παιχνίδι με την Βραζιλία, λόγω επιδημίας γρίπης που έχει πλήξει την αποστολή της «τρι».


Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!


Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Οσόριο, αντιμετωπίζει την Δευτέρα την «σελεσάο» στην Σαμάρα για τους «16» του Μουντιάλ και σύμφωνα με την μεξικανική «El Universal», η γρίπη έχει προκαλέσει πυρετό και βήχα τόσο στον προπονητή και σε μέλη του τεχνικού τιμ, όσο και σε αρκετούς παίκτες που δεν κατονομάζονται. Μάλιστα, το πρόβλημα ήταν εμφανές στο παιχνίδι με την Σουηδία, όπου ο Οσόριο έβηχε συνεχώς. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όλα ξεκίνησαν από την παραμονή της ομάδας στο Ροστόφ για το παιχνίδι με την Ν. Κορέα, όπου οι υψηλές θερμοκρασίες στους εξωτερικούς χώρους σε συνδυασμό με τον κλιματισμό στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή, προκάλεσαν ανεπιθύμητα αποτελέσματα στα μέλη της ομάδας.
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..