Σέζνι: "Αποκλειστήκαμε από μια καλύτερη ομάδα"

Ο Βόιτσιεκ Σέζνι δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του για τον πρόωρο αποκλεισμό της Πολωνίας από το Μουντιάλ.
0
Αποστόλης Λάμπος
25/06/2018 • 14:05
Βόιτσεκ Σέζνι
  • shares

Η Πολωνία είναι ως τώρα η μεγάλη απογοήτευση του Μουντιάλ καθώς μετά από δύο ήττες από Σενεγάλη και Κολομβία αποχαιρετά πρόωρα τα γήπεδα της Ρωσίας.


Ο Βόιτσεκ Σέζνι, τερματοφύλακας της ομάδας, μίλησε με πάσα ειλικρίνεια τονίζοντας πως η ήττα από την Κολομβία ήταν μια ήττα από μια καλύτερη ομάδα.


"Είναι δύσκολο να το αποδεχτούμε, οι ελπίδες μας προφανώς τελείωσαν στο ματς με την Κολομβία, αλλά παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλύτερη ομάδα και η ποιότητά τους έκανε τη διαφορά.


Είναι οδυνηρό, αλλά κάποιες φορές πρέπει να ξέρεις να αναγνωρίζεις την ανωτερότητα του αντιπάλου. Νομίζω ξεκινήσαμε καλά, αλλά εν συνεχεία επικράτησε "χάος" στο παιχνίδι. Σε αυτό το σημείο κερδίζαμε τις δεύτερες μπάλες και δείχναμε πιο δυνατοί.


Όταν όμως ξεκίνησαν να κάνουν το παιχνίδι τους ήταν δύσκολο να τους ανακόψουμε. Μια τέτοια βραδιά απλά αποδέχεσαι, με πόνο, αλλά αποδέχεσαι ότι ο αντίπαλος άξιζε τη νίκη."Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία