Βενγκέρ: “Θα ήθελα να αναλάβω κάποια εθνική”

Ο Αρσέν Βενγκέρ εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει μια εθνική ομάδα, την οποία θα προσπαθήσει να οδηγήσει στο επόμενο παγκόσμιο κύπελλο.
Θωμάς Ναλμπάντης
05/09/2019 • 07:51
Ο Αρσέν Βενγκέρ
  • shares
Ο Αρσέν Βενγκέρ εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει μια εθνική ομάδα, την οποία θα προσπαθήσει να οδηγήσει στο επόμενο παγκόσμιο κύπελλο. Ο Αλσατός τεχνικός φέρεται να ψάχνει μια τέτοια πρόταση, προκειμένου να ολοκληρώσει με αυτό τον τρόπο την καριέρα του στους πάγκους. Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος αποχώρησε το 2018 από την τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ αναμένεται να είναι 73 ετών στο παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ το 2022. 

Χαρακτηριστικά, ο Βενγκέρ δήλωσε: “Θα είναι ενδιαφέρον να δω πώς αναπτύσσεται μια τέτοια ομάδα, αλλά πρέπει να πω πως πάντα ήθελα να είμαι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ένιωθα, ότι η δουλειά του προπονητή, είναι να βρίσκεται εκεί, όπου παίζουν οι κορυφαίοι στον κόσμο”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία