Ντάουμ: «Είμαι πεπεισμένος ότι θα πάμε στο Μουντιάλ»

Αρης Γεωργίου
03/09/2016 • 18:50
Σίγουρος για την πρόκριση της Ρουμανίας στο Μουντιάλ.
  • shares
Σίγουρος για την πρόκριση της Ρουμανίας στα τελικά του Μουντιάλ 2018 εμφανίστηκε ο Κριστόφ Ντάουμ.

Ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε τους Ρουμάνους διαδεχόμενος τον Άνχελ Ιορντανέσκου, τόνισε στην ιστοσελίδα της FIFA εν' όψει του εναρκτήριου προκριματικού με το Μαυροβούνιο την Κυριακή ότι μπορεί να οδηγήσει την χώρα σε τελική φάση για πρώτη φορά από το 1998.

«Παντού στο ποδόσφαιρο ο στόχος είναι ο ίδιος: να βελτιώνονται ατομικά οι παίκτες αλλά και όλη η ομάδα. Όλοι μας έχουμε μόνο έναν στόχο στην καρδιά και το μυαλό μας. Είμαι πεπεισμένος ότι μετά από 20 χρόνια, η Ρουμανία θα προκριθεί σε Μουντιάλ ξανά», είπε ο Ντάουμ, ενώ για το προσεχές παιχνίδι τόνισε:

«Ξέρω ό, τι χρειάζεται να γνωρίζει κανείς για τους αντιπάλους μας. Κάθε ομάδα που θα παίξει εναντίον μας θα έχει κίνητρο. Έχουμε 10 τελικούς μπροστά μας και μόνο ενωμένοι μπορούμε να πάρουμε την απ' ευθείας πρόκριση».
Γράψτε το σχόλιο σας...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.