Κέιν: «Μπορώ να ξεπεράσω τον Ρούνεϊ»

Ο Χάρι Κέιν εμφανίστηκε σίγουρος πως μπορεί να ξεπεράσει τον Χάρι Κέιν στον πίνακα των σκόρερ της εθνικής Αγγλίας, τα επόμενα χρόνια.
Θωμάς Ναλμπάντης
18/11/2018 • 14:48
Οι Ρούνεϊ και Κέιν
  • shares
Ο Χάρι Κέιν εμφανίστηκε σίγουρος πως μπορεί να ξεπεράσει τον Χάρι Κέιν στον πίνακα των σκόρερ της εθνικής Αγγλίας, τα επόμενα χρόνια. Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός μετράει ήδη 19 γκολ με τη φανέλα των «λιονταριών» και στοχεύει να καταρρίψει ο ρεκόρ του 33χρονου επιθετικού, ο οποίος έχει σκοράρει 53 φορές με την εθνική ομάδα της χώρας του. 

Αρχικά, ο Κέιν τόνισε: «Σαφώς είναι πιθανόν να τον ξεπεράσω. Απέχει όμως πολύ ακόμα αυτό. Δεν μου αρέσει να βάζω τόσο μακρινούς στόχους, διότι στην πορεία πολλά μπορούν να συμβούν».

Στη συνέχεια, ο επιθετικός της Τότεναμ συμπλήρωσε: «Θα δούμε με το πέρασμα των χρόνων πόσα γκολ θα έχω. Ελπίζω μόνο να παραμείνει υγιής και να με επιλέγει ο προπονητής μου. Η κορυφή των σκόρερ είναι ρεαλιστικός στόχος, αλλά όχι κάτι που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας...
24/06/2019 • 16:43

"Εν αρχή ην... η αυτοδυναμία"

Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας με αποκορύφωμα τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων. Μετά τις Ευρωεκλογές και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλη μια διαδικασία μαζικής συμμετοχής των πολιτών περνά απόπ το "μικροσκόπιο"των στοιχηματικών εταιριών