Τοροσίδης: “Να μπει η ομάδα σε έναν καλό δρόμο”

Ο αρχηγός της Εθνικής έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος
16/11/2018 • 00:51
Ο Βασίλης Τοροσίδης
  • shares
Ο Βασίλης Τοροσίδης ήταν βασικός και με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, στο παιχνίδι (15/11) της Ελλάδας με τη Φινλανδία. Μετά το τέλος έκανε δηλώσεις και για το ματς αλλά και για την επόμενη μέρα. 
Στην αρχή είπε: “Ηταν σημαντική η νίκη, κάναμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Οι Φινλανδοί δεν μας απείλησαν παρά σε μια-δύο περιπτώσεις. Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα και καλοί ποδοσφαιριστές”.
Για τη συνέχεια, είπε: “Να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι (σ.σ.: 18/11, 21:45, Ελλάδα-Εσθονία) την Κυριακή. Να κάνουμε το χρέος μας, είμαστε αναγκασμένοι να παίζουμε”. 
Είπε για τα προηγούμενα παιχνίδια: “Στην Ουγγαρία δεν έπρεπε να χάσουμε. Στα δύο τελεταία ήμασταν λίγο νωθροί. Με τη Φινλανδία, στο προηγούμενο ματς, δεν με πείραξε η ήττα αλλά ότι ήμασταν νωθροί.Κοιτάμε το μέλλον, όχι το παρελθόν. Πρέπει να κερδίσουμε για να μπει η ομάδα σε έναν καλό δρόμο”. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
25/08/2019 • 08:15

Ακλόνητα φαβορί με προϋπόθεση τα γκολ, Ρόμα, Σίτι, Παρί και Σταντάρ Λιέγης

Καλές ομάδες στο επιθετικό κομμάτι καλούνται να αντιμετωπίσουν προκειμένου να νικήσουν η Ρόμα, η Μίλαν, η Μάντσεστερ Σίτι και η Σταντάρ Λιέγης. Πολύ πιο ανταγωνιστικά τα ματς στο Μόλντε της Νορβηγίας, στην Τουν της Ελβετίας και στο Τσβόλε της Ολλανδίας