Προσοχή! Μη χαθεί η δεύτερη θέση

Το παιχνίδι με την Εσθονία την Κυριακή δεν είναι άνευ σημασίας, καθώς η δεύτερη θέση ενδέχεται να οδηγεί στα play off του Nations League αν η Φινλανδία προκριθεί από τα προκριματικά κι εμείς όχι.
16/11/2018 • 00:24
Η Εθνική ομάδα
  • shares
Κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με την Εσθονία την προσεχή Κυριακή. Κι αυτό διότι η δεύτερη θέση υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει στα play off του Nations League τον Μάρτιο του 2020.

Πως θα γίνει αυτό; Έστω ότι η Φινλανδία προκρίνεται στο EURO 2020 από τα προκριματικά του 2019 κι εμείς όχι. Σε αυτή την περίπτωση η Φινάνδία δε χρειάζεται την πρώτη θέση του Nations League για τα play off της διοργάνωσης τον Μάρτιο του 2020. Αντί αυτής, τη θέση στα play off παίρνει ο δεύτερος. 

Στο απευκταίο λοιπόν σενάριο που η Εθνική δεν προκριθεί από τα προκριματικά του 2020, τότε θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία στα play off του Nations League που θα διεξαχθούν τον Μάρτιο του 2020 και από τα οποία θα προκύψει ένα από τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια που θα οδηγήσουν στο EURO.

Ο όμιλος της Εθνικής

1. Φινλανδία: 12 (+4)
2. Ελλάδα: 9 (0)
3. Ουγγαρία: 7 (+1)
4. Εσθονία: 0 (-5)

6η αγωνιστική

Ελλάδα-Εσθονία
Ουγγαρία-Φινλανδία
Γράψτε το σχόλιο σας...
25/08/2019 • 08:15

Ακλόνητα φαβορί με προϋπόθεση τα γκολ, Ρόμα, Σίτι, Παρί και Σταντάρ Λιέγης

Καλές ομάδες στο επιθετικό κομμάτι καλούνται να αντιμετωπίσουν προκειμένου να νικήσουν η Ρόμα, η Μίλαν, η Μάντσεστερ Σίτι και η Σταντάρ Λιέγης. Πολύ πιο ανταγωνιστικά τα ματς στο Μόλντε της Νορβηγίας, στην Τουν της Ελβετίας και στο Τσβόλε της Ολλανδίας