Πέλκας : "Στόχος μας κάθε μέρα να είμαστε και καλύτεροι"

16/11/2018 • 00:02
Ο Δημήτρης Πέλκας
  • shares
Απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα αλλά ικανοποιημένος από την προσπάθεια και το νέο προφίλ της εθνικής μας μετά την έλευση του Άγγελου Αναστασιάδη ήταν μετά το ματς με την Φινλανδία ο Δημήτρης Πέλκας.

"Θέλαμε μια νίκη με μεγάλο σκορ. Προσπαθήσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ παρότι προηγηθήκαμε νωρίς όιμως αυτό δεν έγινε παρά το ότι νιώθουμε πως παίξαμε καλά. ΜΙλάμε πάντως για μια νέα αρχή. Στόχος μας να είμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι και να υπάρχει θέληση από όλους μας για το κάτι παραπάνω. 
Ήμασταν καλύτεροι σήμερα αλλά είναι σίγουρο πως ήταν δύσκολο με δεδομένο πως ο νέος προπονητής είχε στη διάθεσή του ένα μικρό χρονικό διάστημα έτσι ώστε να περάσει τη φιλοσοφία του. Εμείς σε πρώτη φάση προσπαθήσαμε να παρουσιάσουμε κάτι καλύτερο και βέβαια θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη στο επόμενο ματς με την Εσθονία. Έτσι κι αλλιώς σε κάθε αγώνα έχουμε στόχο τη νίκη κι αυτό δεν αλλάζει. Τώρα έχουμε την δεύτερη ευκαιρία στα προκριματικά του Euro και εκεί πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Σε αυτή την εθνική παίζουν και παίκτες οι οποίοι δεν έχουν πάει ακόμα σε τελική φάση μεγάλη διοργάνωση κι αυτό νομίζω πως είναι ένα επιπλέον κίνητρο.
."
Γράψτε το σχόλιο σας...
25/08/2019 • 08:15

Ακλόνητα φαβορί με προϋπόθεση τα γκολ, Ρόμα, Σίτι, Παρί και Σταντάρ Λιέγης

Καλές ομάδες στο επιθετικό κομμάτι καλούνται να αντιμετωπίσουν προκειμένου να νικήσουν η Ρόμα, η Μίλαν, η Μάντσεστερ Σίτι και η Σταντάρ Λιέγης. Πολύ πιο ανταγωνιστικά τα ματς στο Μόλντε της Νορβηγίας, στην Τουν της Ελβετίας και στο Τσβόλε της Ολλανδίας